kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 27.08.2018 09:56:37

Kako blizu Maribora je Rudi Požeg Vancaš? Darko Milanič s kratkim odgovorom pojasnil VSE!

Darko Milanič
Drago Wernig - TAKA
Bo Rudi Požeg Vancaš na koncu vendarle prestopil v Maribor?

Stopili smo v zadnji teden prestopnega roka v Sloveniji, do zaprtja je ostalo le še nekaj dni. To seveda pomeni, da lahko slovenski klubi kupujejo in prodajajo igralce le še do 31. avgusta. Pričakovati gre, da bo v zadnjih dneh prišlo še do nekaterih rošad. Tudi pri Mariboru bodo zagotovo dejavni, saj želijo skrčiti absolutno preširok kader, ki ga imajo v tem trenutku. 

pozeg vancas
Grega Wernig
Zlatko Zahović pa bi lahko poskrbel še za eno odmevno okrepitev. Že dlje časa se z vijoličastimi povezuje najboljšega nogometaša Celja Rudija Požega Vancaša. Maribor zanj Celju ponuja 300 tisoč evrov odškodnine, toda grofje si na vsak način prizadevajo, da bi svojega igralca prodali v tujino. Včeraj je Požeg Vancaš zaigral v prvi enajsterici Celja ravno proti Mariboru v Ljudskem vrtu, v 73. minuti pa je imel pri izidu 0:0 fenomenalno priložnost, da bi Celjane popeljal v vodstvo. Po podaji Mitje Lotriča je stekel sam proti Jasminu Handanoviću, a je zaključil tako slabo, da ljubljanski vratar na golu Maribora ni imel nikakršnih težav s krotenjem žoge. 


Po koncu tekme je Darko Milanič na tiskovni konferenci dobil vprašanje, koliko bližje oziroma koliko dlje Mariboru je Rudi Požeg Vancaš po omenjeni zgrešeni priložnosti. Primorec na začasnem delu v štajerski prestolnici se je ob vprašanju nasmehnil, nato pa dejal: "Enako daleč. Sem prepričan."

Članki iz rubrike