pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 24.08.2018 10:18:59

SLOVENSKI REPREZENTANT se iz tujine vrača na domače zelenice, DOMŽALE močnejše za ...

Grega Wernig
Ob Kamniški Bistrici so zgodaj zjutraj naznanili še en prihod.

Kadrovanje pa s tem najbrž še ni zaključeno, saj pri 'rumeni družini' poudarjajo, da je Matej Podlogar zgolj "naslednji, ki bo zaostril konkurenco v moštvu", kot pravi Matej Oražem, športni direktor kluba.

V Domžale se torej vrača še en nekdanji nogometaš, ki je v rumenem v sezonah 2014/15 in 2015/16 zaigral na 36 tekmah in dosegel sedem golov. Sedemindvajsetletnik, ki je v Sloveniji igral še za Interblock, Triglav, Celje in Rudar, bo zaostril konkurenco v napadu in v ofenzivni vezni liniji, domov pa se vraša po igranju za poljsko Olimpio iz Grudziadza, ki je lani izpadla v tretji rang poljske nogometne piramide.

"Imel sem veliko željo po vrnitvi v Domžale, saj vem, da je tukajšnje delo zelo kakovostno in primerljivo z evropsko ravnjo. Prav tako mi zelo ustreza tudi stil igre, ki ga goji trener Simon Rožman, tako da s prilagoditvijo ne bo težav. Vsi v klubu so me odlično sprejeli, počutim se kot da nikoli ne bi odšel. Sem odlično pripravljen, tudi zavoljo dejstva, da sem z moštvom treniral že mesec dni, za kar sem še posebej hvaležen trenerju Simonu Rožmanu, ki mi je to omogočil in mi v tem času skupaj s sodelavci tudi ogromno pomagal. Trenerju, športnemu direktorju in predsedniku kluba bi se iskreno zahvalil za izkazano zaupanjo, sedaj pa je seveda moja naloga, da to upravičim na zelenicah," je za uradno spletno stran Domžal pristavil novopečeni član tretjeuvrščenega moštva prve lige.

podlogar
Domžale
Grega Wernig

Tudi za reprezentanco je Podlogar zbral en nastop, in sicer na turnirju na Bližnjem vzhodu, kamor je Srečko Katanec januarja 2017 poklical najboljše nogometaše iz prve nogometne lige.

Domžale ta konec tedna čaka domači obračun z Olimpijo v prvi ligi.

Članki iz rubrike