podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

sta
sta
4 24.08.2018 07:40:56

Trener Olimpije Aleksandar Linta poiskal VZROK za včerajšnjo BLAMAŽO v Stožicah

Aleksandar Linta
Martin Metelko
V taboru Olimpije so tekmo napovedovali kot zgodovinsko. Na koncu je bila podoba vsega skupaj tako klavrna, da je bodo želeli čimprej pozabiti.

Po tekmi, ki so jo Slovaki dobili z 2:0 in si na široko odprli vrata v skupinski del lige Europa, sta pred medije stopila oba trenerja. Jasno je, da je v taktičnem pogledu gostujoči strateg Čeh Radoslav Latal povsem povozil Srba Aleksandra Linto na klopi Ljubljančanov.


Linta je skušal pojasniti, kaj se je zgodilo z njegovimi varovanci. In izpostavil strah: "Nisem zadovoljen z rezultatom, seveda ne. Nisem pa zadovoljen niti s prvim polčasom. Kot da smo se ustrašili odgovornosti. Slovaki so odigrali tako, kot smo pričakovali, iz polpriložnosti dajejo gole. To smo vedeli, pa se nam je vseeno zgodilo. Morda nas je odnesel strah ali pritisk, da je tekma tako pomembna. Sami smo si dali dva gola. Pozneje je bilo bolje, imeli smo lepše priložnosti kot tekmeci. A žoga ni hotela v gol. Toda to je nogomet, vedno pač ne zmaga boljši tekmec in zato je tako poseben šport."

Radoslav Latal je dejal, da mu je izključitev njegovega igralca sredi prvega polčasa pokvarila načrte, vendar se je s svojimi sodelavci uspel odzvati in tekmo brez pretresov (celo s še enim zadetkom) pripeljati do konca: "Uspelo nam je, da smo zadeli prvi, še bolje je bilo, ker je bilo to že v 25. minuti. Izključitev nam je pokvarila načrte in smo morali na novo zastaviti tekmo, toda drugi zadetek nam je seveda zelo pomagal, prišel je v res pravem trenutku in nam bo v veliko spodbudo pred odločilno tekmo. V drugem delu smo se osredotočili predvsem na obrambo in pazili, da ne bi dobili zadetka. Težko je igrati proti Olimpiji, a sem ponosen na svoje fante, da so to dosegli. Hvala tudi našim navijačem, ki so nas sijajno podprli."

Članki iz rubrike