pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Delovna akcija Njena.si

Delovna akcija: Zgodba Potrčevih razjokala ...

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

ue
ue
0 14.08.2018 10:09:08

URADNO! Slovenski napadalec se SELI V RUSIJO! Odškodnina pa naj bi bila ...

lovro bizjak
http://www.fcufa.pro
Še en slovenski igralec se seli v prvo rusko ligo.

Tudi v Domžalah so zdaj potrdili, da Lovro Bizjak ni več član njihovega kluba. Po letu dni v rumenem dresu se seli v Ufo, klub, ki je nedavno Domžalčane izločil v kvalifikacijah za ligo Europa.


"Čeprav je pred mano izziv, za katerega sem izredno trdo garal in se zanj močno trudil skozi vso svojo kariero, slovo od Domžal ni enostavno. Tukaj sem se odlično počutil in v enem letu izjemno napredoval, kar mi je omogočilo prestop v Rusijo. Ufo zavoljo naših obeh medsebojnih obračunov seveda odlično poznam, vem, da gre za zelo kakovosten in organiziran klub, ki nastopa v izredno močni ruski ligi. Vem tudi, kakšno je okolje, kakšni so soigralci, pa seveda stadion in ostali pogoji. V veliko pomoč mi bo zagotovo slovenski reprezentančni kapetan Bojan Jokić, ki to vlogo prav tako opravlja v mojem novem klubu. Vsekakor gre za prestop, ki predstavlja velik dosežek v moji karieri, hkrati pa tudi zagotavlja izjemno motivacijo za prihodnost," je za klubsko spletno stran povedal 24-letni Mozirjan.

Seveda bodo Domžale z Bizjakovim odhodom tudi zaslužile. "Z odškodnino nismo podirali rekordov, smo pa zelo zadovoljni z izkupičkom, ki nam zagotavlja mirno ter stabilno jesen in nam hkrati odpira možnosti, da smo ponovno skozi celotno sezono v boju za sam vrh," je o tem povedal športni direktor Matej Oražem, naši viri pa so nam prišepnili, da naj bi dvakratnim slovenskim prvakom Rusi odšteli 450 tisoč evrov.

Značke: bizjak, domžale, ufa

Članki iz rubrike