Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
21 19.07.2018 20:17:15

Ali Zlatka Zahovića čaka nova VELIKA KAZEN!? Športni direktor Maribora se NEVARNO IGRA Z OGNJEM ...

www.alesfevzer.com
Bo Zlatko Zahović znova kaznovan?

Mariborčani se v teh trenutkih na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa merijo z albanskim prvoligašem Partizanijem, ki so ga na prvi tekmi v Tirani premagali z 1:0. Vijoličasti imajo tudi dodatno pomoč s klopi, na katero je sedel športni direktor kluba Zlatko Zahović. Toda poraja se vprašanje, ali najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance s tem krši polletni suspenz, ki mu ga je izrekla NZS?


Spomnimo, zaradi vsem dobro poznanih dogodkov po tekmi s Krškim je Nogometna zveza Slovenije Zahoviću izrekla polletni suspenz (do 23. septembra). Pri NZS so takrat zapisali: "Na podlagi navedenega in ob upoštevanju načela ničelne tolerance, ki mu pri presojanju vseh oblik napadov na človeško dostojanstvo sledi NZS, se na podlagi določil 9/2(7)., 24(1)., 29/2. in v povezavi s 26a/1. členom DP, športnemu direktorju NK Maribor Zlatku Zahoviću izreče kazen prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na vseh uradnih tekmah za obdobje šestih mesecev od dneva izreka tega sklepa."

Pri NZS so torej Zahoviću prepovedali sodelovanje v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na VSEH URADNIH TEKMAH za obdobje šestih mesecev. Ali so pri tem mislili tudi na evropske tekme? Odgovor bomo verjetno dobili zelo kmalu. Če so, potem Zahović danes jasno krši suspenz in bi lahko dobil novo kazen ...

Članki iz rubrike