natasa gorenc Odkrito.si

Nataša Gorenc v norišnici

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

tomislav hlevnjak Svet24.si

V grozljivi nesreči umrl policist Tomislav: za ...

einsiedler1 Svet24.si

Ženske se nimamo rade, a za to niso krivi moški

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

franc sever Njena.si

Iz zakulisja: V areni se je nekaj zalomilo

nu
nu
21 19.07.2018 20:17:15

Ali Zlatka Zahovića čaka nova VELIKA KAZEN!? Športni direktor Maribora se NEVARNO IGRA Z OGNJEM ...

www.alesfevzer.com
Bo Zlatko Zahović znova kaznovan?

Mariborčani se v teh trenutkih na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa merijo z albanskim prvoligašem Partizanijem, ki so ga na prvi tekmi v Tirani premagali z 1:0. Vijoličasti imajo tudi dodatno pomoč s klopi, na katero je sedel športni direktor kluba Zlatko Zahović. Toda poraja se vprašanje, ali najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance s tem krši polletni suspenz, ki mu ga je izrekla NZS?

Spomnimo, zaradi vsem dobro poznanih dogodkov po tekmi s Krškim je Nogometna zveza Slovenije Zahoviću izrekla polletni suspenz (do 23. septembra). Pri NZS so takrat zapisali: "Na podlagi navedenega in ob upoštevanju načela ničelne tolerance, ki mu pri presojanju vseh oblik napadov na človeško dostojanstvo sledi NZS, se na podlagi določil 9/2(7)., 24(1)., 29/2. in v povezavi s 26a/1. členom DP, športnemu direktorju NK Maribor Zlatku Zahoviću izreče kazen prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na vseh uradnih tekmah za obdobje šestih mesecev od dneva izreka tega sklepa."

Pri NZS so torej Zahoviću prepovedali sodelovanje v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na VSEH URADNIH TEKMAH za obdobje šestih mesecev. Ali so pri tem mislili tudi na evropske tekme? Odgovor bomo verjetno dobili zelo kmalu. Če so, potem Zahović danes jasno krši suspenz in bi lahko dobil novo kazen ...

Članki iz rubrike