002mv Odkrito.si

V zrak dvignili tudi Jureta Jankovića!

zlato Svet24.si

Tedenska napoved: (Še je) čas za nove začetke

dojenček Petisvet.si

To se zgodi, ko v mami doživimo šok!!

donald trump Svet24.si

Trump znova dokazal, da ima težave z dejstvi

severina naša Svet24.si

FOTO in VIDEO: To je prvi odziv Severine na ...

aljaž jovanovič zvone hribar Njena.si

Slovenski igralec z novo ljubeznijo

blaz svab - ms Njena.si

Vesel dan za Blaža Švaba

nu
nu
21 19.07.2018 20:17:15

Ali Zlatka Zahovića čaka nova VELIKA KAZEN!? Športni direktor Maribora se NEVARNO IGRA Z OGNJEM ...

www.alesfevzer.com
Bo Zlatko Zahović znova kaznovan?

Mariborčani se v teh trenutkih na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa merijo z albanskim prvoligašem Partizanijem, ki so ga na prvi tekmi v Tirani premagali z 1:0. Vijoličasti imajo tudi dodatno pomoč s klopi, na katero je sedel športni direktor kluba Zlatko Zahović. Toda poraja se vprašanje, ali najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance s tem krši polletni suspenz, ki mu ga je izrekla NZS?

Spomnimo, zaradi vsem dobro poznanih dogodkov po tekmi s Krškim je Nogometna zveza Slovenije Zahoviću izrekla polletni suspenz (do 23. septembra). Pri NZS so takrat zapisali: "Na podlagi navedenega in ob upoštevanju načela ničelne tolerance, ki mu pri presojanju vseh oblik napadov na človeško dostojanstvo sledi NZS, se na podlagi določil 9/2(7)., 24(1)., 29/2. in v povezavi s 26a/1. členom DP, športnemu direktorju NK Maribor Zlatku Zahoviću izreče kazen prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na vseh uradnih tekmah za obdobje šestih mesecev od dneva izreka tega sklepa."

Pri NZS so torej Zahoviću prepovedali sodelovanje v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na VSEH URADNIH TEKMAH za obdobje šestih mesecev. Ali so pri tem mislili tudi na evropske tekme? Odgovor bomo verjetno dobili zelo kmalu. Če so, potem Zahović danes jasno krši suspenz in bi lahko dobil novo kazen ...

Članki iz rubrike