Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matej zemljic_fofo saso svigelj (2) Njena.si

Skrito v raju: Takšni ljudje so ljubi Mateju ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.07.2018 16:29:33

POGBA ima dovolj Manchestra (in Mourinha): Z največjim veseljem BI IGRAL ZA ...

Reuters
Na mundialu v Rusiji se je s soigralci veselil naslova svetovnega prvaka, zdaj pa je Paul Pogba osredotočen na to, da bi nekaj spremenil še na klubski ravni.

V pretekli sezoni se je veliko govorilo o sporu s trenerjem Josejem Mourinhem, zato naj bi si 25-letni vezist še toliko bolj želel zapustiti Old Trafford.

Res je, da se je veliko govorilo o možni vrnitvi k Juventusu, toda Pogbaja naj bi zanimalo tudi igranje za Barcelono. Sploh zdaj, ko je direktor katalonskega kluba postal Ramon Planes, ki opravlja vlogo pomočnika športnega direktorja Erica Abidala.



Dejstvo je, da je Planes v odličnih odnosih z Minom Raiolo, Pogbajevim zastopnikom. Slednji se je v katalonski prestolnici mudil prejšnji teden, kjer je opravil pogovore glede nekaterih svojih igralcev, med njimi pa je bil tudi Pogba.

Francoz bi z veseljem igral za Barcelono, omenimo lahko, da tekoče govori špansko, vendar pa obstaja pri tem neka druga težava. Natančneje, precej velika težava. Katalonci, ki si želijo okrepiti zvezno vrsto, so prednost dali trem drugim nogometašem. Prvi je Eden Hazard, potem pa sta tu še Frenkie de Jong in Adrien Rabiot, šele za njimi tremi na vrsto pride Pogba ...

Članki iz rubrike