Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
8 16.07.2018 08:47:46

Velika OKREPITEV v Ljudskem vrtu: Maribor pripeljal novega BRAZILCA! Vijoličasti dres bo oblekel ...

Drago Wernig
Mariborčani se v miru pripravljajo na povratni dvoboj s Partizanijem v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa, v teh dneh pa naj bi se po naših informacijah v Ljudskem vrtu zgodila sprememba v igralski zasedbi.

V Ljudskem vrtu ne mirujejo. Znova so se okrepila namigovanja o morebitnem odhodu Luke Zahovićaomunski mediji so poročali, da se za njegove usluge zanima Steaua, poljski so pisali o tem, da ga želi v svoje vrste privabiti Lech iz Poznanja in še bi lahko naštevali. 

Po naših informacijah pa naj bi se zelo kmalu zgodil tudi prihod v Ljudski vrt, po katerem kapetan Marcos Tavares ne bo več edini Brazilec pod Kalvarijo. Primorski viri zagotavljajo, da bo 14-kratne prvake skoraj gotovo okrepil Felipe Silva Correa dos Santos.

felipe santos
Grega Wernig
Oziroma Felipe Santos, ki smo ga v drugem delu prejšnje sezone spoznali v dresu Ankarana, in dejstvo je, da je 21-letni krilni vezist iz Brazilije pri nekdanjem prvoligašu zapustil nadvse obetaven vtis. Izjemno hiter in tehnično odlično podkovan nogometaš je na sončno stran Alp presenetljivo prišel iz slovitega Palmeirasa iz Sao Paula. Pod vodstvom Vlada Badžima je odigral 15 tekem in dosegel tri gole, nase je opozoril tudi s številnimi preigravanji, s katerimi naj bi poslej potemtakem navduševal navijače vijoličastih …

Članki iz rubrike