Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

jb
jb
7 16.07.2018 08:20:20

Je Mandarićevo SLOVO pred vrati?! Prvi mož Olimpije želi kupiti BIVŠEGA EVROPSKEGA PRVAKA!

Nikola Miljković
Se Milan Mandarić pospešeno pripravlja na slovo od Olimpije?

Govorice o tem, da bi se Milan Mandarić z največjim veseljem vrnil v angleški nogomet, so stare že nekaj mesecev. Zdaj to dejansko niso več govorice. Prvi mož Olimpije želi namreč prevzeti – Aston Villo!


Padli velikan angleškega nogometa, ki je bil sedemkrat državni prvak in enkrat celo evropski prvak, je trenutno v drugi ligi. Preteklo sezono je sklenil na četrtem mestu, v finalu dodatnih kvalifikacij je nato izgubil s Fulhamom. Vrnitev med elito, med katero je več sezon preživel le Everton, je bila za Villo ključna, predvsem zaradi domnevno slabega finančnega stanja. Ker Villi ni uspelo, je to zbudilo zanimanje nekaterih bogatašev, ki so začutili, da bi legendarni klub lahko dobili za relativno majhen znesek.

Tako naj bi lastnik Tony Xia že pred mesecem prejel ponudbo iz Združenih držav Amerike, v teh dneh naj bi jo poslal tudi konzorcij, ki mu, tako lokalni Birmingham Mail, poveljuje prav Mandarić. Koliko naj bi bil slednji pripravljen plačati za Aston Villo, ni znano, se pa namiguje, da naj bi Mandarić ponujal okrog 50 milijonov evrov za 51-odstotni lastniški delež. Kitajski lastnik Ville za zdaj vztraja pri tem, da klub ni naprodaj, zato je Mandarićevo ponudbo zavrnil. Ali ga je s tem dokončno odgnal, bomo kakopak šele videli. Prvi mož Olimpije, ki jo vodi od poletja 2015 dalje, je sicer stari znanec angleškega nogometa; do zdaj je namreč vodil Portsmouth, Leicester City in Sheffield Wednesday.

Članki iz rubrike