rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

katarina kresal 1 Svet24.si

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

nu
nu
6 12.07.2018 13:46:29

Mladi BEŽIJO IZ OLIMPIJE! Odšlo jih je kar pet, strelec 23 golov v – DOMŽALE!

Olimpijo zapustilo kar pet nogometašev iz mladinskega pogona.

Že ptički na veji čivkajo, da mladinski pogon Olimpije ni ravno nekaj, s čemer bi se veljalo pohvaliti. In očitno so tudi številni mladi, ki so se doslej tam kalili, ugotovili, da bo zanje bolje, če bodo odšli drugam. Nogometna zveza Slovenije je tako danes za druge slovenske klube registrirala kar PET nogometašev, ki so bili doslej člani zmajev.

Kar dva sta se preselila v sosednje Domžale, tudi Emir Saitoski, leta 2003 v Makedoniji rojeni napadalec, ki je v pretekli sezoni v ligi do 15 let zabil kar 23 golov na vsega 25 tekmah. Hkrati je v minulem tekmovalnem letu odigral tudi dve tekmi za kadetsko ekipo. Skupaj z njim je v Domžale odšel tudi dve leti starejši Miha Vrhovnik, ki se je od Olimpije poslovil po 44 tekmah v kadetski ligi. Vrhovnik je tudi mladi slovenski reprezentant. Oba sta z Domžalami podpisala profesionalni pogodbi.Prav iz Domžal je lani v Olimpijo prišel Miha Verstovšek, ki pa je med zmaji ostal le leto dni. V tem času je odigral 25 tekem za mladince, v prihodnje bo igral za Celje. Medtem je Nikola Dajić odšel na Primorsko, po novem se bo kalil pri Gorici.

Nekdanji član Olimpije je postal še Korošec Andraž Paradiž, ki je lani v Stožice prišel iz mestnega tekmeca Interblocka. V pretekli sezoni je odigral 24 tekem za mladince, zdaj je postal novi član Fužinarja.

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike