stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
3 12.07.2018 13:02:46

Maribor predstavil svoje NOVE DRESE s katerimi bo zaigral že danes v Tirani! Kakšni se vam zdijo? (foto)

Drago Wernig - TAKA
Nova sezona, nov dizajn. Nogometaši Maribora se v letošnjo sezono podajajo v novih adidasovih dresih klubskih barv in se tako za nove mejnike še naprej borijo pod okriljem treh črt. adidas, dolgoletni sponzor vijoličastih, je lani pogodbo s 14-kratnimi državnimi prvaki podaljšal vse do leta 2020.

Nogometaši Maribora v novo sezono vstopajo s svežo energijo in novimi dresi, ki tudi tokrat nosijo adidasov pečat. Nemški proizvajalec, ki opremlja najuspešnejše nogometne klube in igralce po vsem svetu, namreč s slovenskim prvoligašem sodeluje že vse od leta 2011 in tako bo še najmanj nadaljnji dve leti, saj so lani podpisali pogodbo do leta 2020.

image001
Novi dresi se lahko pohvalijo z osveženim dizajnom, vendar še naprej ohranjajo legendarno vijolično barvo, ki jo bo na nekaterih gostovanjih zamenjala bela. Pri njihovi izdelavi so v adidasu uporabili napredne tehnologije, s katerimi bodo nogometaši NK Maribor tudi v najbolj vročih dneh lažje premagovali športne izzive in poskrbeli za odlične predstave na igrišču. Največji poudarek so namenili kakovosti materiala, ki omogoča visoko stopnjo zračnosti, dodatno pa za učinkovito kroženje zraka poskrbi še tehnologija AdiZero.

Najvecji poudarek so v adidasu namenili  kakovosti materiala, ki omogoča ...
Slovenski rekorderji po številu osvojenih lovorik bodo nove drese razkrili danes ob 17:30 v Tirani, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League proti moštvu FK Partizani. Predstavitev na domačem terenu pa bo v četrtek, 19. julija 2018, ko bo v Ljudskem vrtu ob 20:15 na sporedu povratna tekma.

Galerija
Značke: maribor, dresi

Članki iz rubrike