stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 11.07.2018 08:24:17

MURA zmagala, se je z napovedano okrepitvijo ZAPLETLO?

Grega Wernig
Ante Šimundža in njegovi varovanci so gostovali v Beltincih.

Muraši po vrnitvi s priprav v Avstriji nadaljujejo niz prijateljskih preizkušenj. Tokrat so gostovali v Beltincih, kjer so merili moči z domačim drugoligašem in ga premagali z 2:0 (1:0). Oba gola je dosegel Rebernik, ki je po pol ure igre unovčil čudovito podajo Pucka, končni izid je postavil v deseti minuti nadaljevanja, že v odprtju dvoboja Kozar ni izkoristil najstrožje kazni, zadel je okvir vrat. V črno-belem dresu je znova zaigral mladi turški branilec Kepir, ki je na preizkušnji, v Fazaneriji pa še vedno niso potrdili prihoda obetavnega vratarja Nevistića, ki bo imel status posojenega igralca Rijeke. Tako je poročala uradna spletna stran hrvaškega prvoligaša z Rujevice, toda obetavnega 19-letnega vratarja, ki je v prejšnji sezoni branil mrežo Varaždina, še ni v kadru. Se je kaj zapletlo?

Ante Šimundža je s postavo kombiniral, začetno enajsterico so sestavljali Matošević, Pucko, Kepir, Lukač, Karničnik, Lorbek, Kozar, Horvat, Rebernik, Šlak in Sirk, v nadaljevanju so priložnost dobili Kurbus, Sočič, Maroša, Šušnjara, Kouter, Bošković, Kous, Bobičanec in Maruško.

Gostitelji so začeli v postavi Zver, Apatič, Bertalanič, Kosi, Maučec, Balažic, Kristl, Trstenjak, Raduha, Žalik in Mauko, nakar je trener Zlatko Gabor priložnost namenil še Vöröšu, Šumaku, Ropoši, Kuzmi, Serecu in Žerdinu.

Članki iz rubrike