Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.07.2018 10:33:41
Deli članek:

DVOMOV NI VEČ: Jan Oblak je pri Atleticu ostal brez svojega ZVEZDNIŠKEGA SOIGRALCA, ki se seli v ...

Profimedia

Slovenski čuvaj mreže je ostal brez zvezdniškega soigralca.

Atletico Madrid sestavlja izjemno močno zasedbo za naslednjo sezono, v kateri se rdeče-beli spogledujejo z enakovrednim bojem za naslov španskega državnega prvaka, upajo pa tudi, da jim bo uspel preboj v finale lige prvakov, kajti zadnjo tekmo najelitnejšega svetovnega klubskega tekmovanja bo gostila ravno njihova Wanda Metropolitano

Pri rdeče-belih so uspeli prepričati svojega prvega zvezdnika Antoina Griezmanna, da ostane pri njih, zdaj želijo v to prepričati tudi Jana Oblaka, hkrati so si že zagotovili usluge odličnega Francoza Thomasa Lemarja ... A v novo sezono bodo krenili brez svoje ikone, brez najboljšega nogometaša Atletica vseh časov. Brez nogometaša, ki je bil v svojih mladih letih celo kapetan Diegu Simeoneju pri Atleticu, brez legendarnega Fernanda Torresa. 

Reuters
Fernando Torres in Jan Oblak.
Že 34-letni napadalec, ki je v svoji karieri 110-krat oblekel dres španske reprezentance in v tem času za furio zabil 38 zadetkov se namreč seli na Japonsko! Torres odhaja v klub po imenu Sagan Tosu, ki mu v najboljši japonski ligi kaže zelo slabo. Po 15 krogih je namreč šele na predzadnjem mestu lestvic z vsega 13 osvojenimi točkami in 14 doseženimi zadetki. S Torresom upajo, da bodo svoj slabi niz spremenili v pozitivnega. 


Torres naj bi sicer podpisal pogodbo do poletja 2020, njegova tedenska plača pa naj bi znašala 75.000 evrov. Po Andresu Iniesti, ki je podpisal za Vissel Kobe, je Torres še drugi član zlate španske generacije, ki se je v zadnjem času preselil na Japonsko.

twitter