volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
10 10.07.2018 10:12:30

Kdo pri zdravi pameti je tekmo Olimpije in Qarabaga prijavil ISTOČASNO kot polfinale SP?! Razkrivamo odgovor!

alesfevzer.com
Polfinale svetovnega prvenstva in tekma Hrvaška - Anglija ali kvalifikacije za ligo prvakov in tekma Olimpija - Qarabag?

Nogometni navdušenci so v precepu. No, vsaj tisti, ki pesti stiskajo za Olimpijo. Ljubljančani jutri odpirajo novo sezono s tekmo prvega kroga kvalifikacij, na Stožicah bodo gostili azerbajdžanskega prvaka Qarabag, ki je v prejšnji sezoni igral v skupinskem delu lige prvakov. Toda tekma bo na sporedu jutri ob 20. uri, torej v istem terminu, kot bo v Moskvi odigran drugi polfinale svetovnega prvenstva med Hrvaško in Anglijo. 


To jasno pomeni, da bodo tisti, ki bodo odšli na največji slovenski stadion (televizijskega prenosa ne bo) prikrajšani za ogled svetovnega nogometnega spektakla. In to je nekaj, kar je popolnoma nerazumljivo. Da nekdo istočasno prijavi svojo tekmo kot polfinale mundiala? Norost ... A pri Olimpiji so pojasnili, da so želeli tekmo prestaviti na zgodnejšo uro, prvi sodnikov žvižg so želeli slišati ob 18. uri. Pa ga ne bodo. In razlog? 

Azerbajdžanci se niso strinjali s prestavitvijo tekme na zgodnejšo uro, z obrazložitvijo, da je interes za televizijski prenos tako ali tako premajhen ... Je pa bila seveda napaka narejena že v startu, ko so pri Olimpiji tekmo prijavili ob 20. uri. Da jim Azerbajdžanci niso šli na roko, je sicer dokaj nešportno, a dejstvo je, da se je že ob žrebu prvega kroga kvalifikacij za svetovno prvenstvo vedelo, da bo 11. julija 2018 ob 20. uri v Moskvi na sporedu druga polfinalna tekma svetovnega prvenstva. Je pa res, da si takrat skoraj nihče ni mislil, da bo v njem igrala Hrvaška ... 

Značke: olimpija, qarabag

Članki iz rubrike