mrtvašnica, krsta Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
5 07.07.2018 09:55:15

Rok KRONAVETER vrgel karte na mizo: 'TO mislimo o BIŠĆANU, TO pa o STOLICI ... '

www.alesfevzer.com
Nogometaš Olimpije Rok Kronaveter razkril misli o starem in novem trenerju.

Rok Kronaveter je bil eden najbolj ključnih nogometašev Olimpije, ki je preteklo sezono osvojila dve kroni.

Četudi je bila sezona izvrstna, je klub zapustil trener Igor Bišćan. "Lahko mu le čestitam, da je opravil izjemno delo. Osvojil je dvojno lovoriko. Uprava se je odločila, da zamenja trenerja, mi igralci pri tem ne moremo nič," je za Sportal dejal Mariborčan, ki je imel pri Hrvatu veliko podporo, tudi ko je bil poškodovan!

"Imela sva dober odnos. Pokazal mi je, da me ceni, tako kot sem jaz njega. V prvi vrsti kot igralca. Igral je na najvišji ravni. Kot trener mi je znal pokazati, da zaupa vame. Če imaš zaupanje trenerja, lahko daš na igrišču še kak odstotek več, kot bi brez tega," je dejal Rok.

Zdaj s soigralci že nekaj časa trenira po taktirko Ilije Stolice, za Sportal pa je primerjal nekdanjega in zdajšnjega stratega zmajev: "Oba sta še mlada trenerja. Ali je to pravi recept za naprej, bomo videli. O tem je še prezgodaj govoriti. Igor je osvojil dvojno krono in pokazal, da prihajajo mlajši trenerji z novo idejo v nogometu. Z novim načinom dela. Ta način dela smo od Igorja dobro sprejeli, tako kot tudi zdaj novega od Ilije. Bo pa čas pokazal, kdo bo bolj uspešen. Upam, da bomo v domačih tekmovanjih podobno uspešni in mogoče naredili še korak naprej v Evropi."

Kronaveter pravi, da tudi zdaj uživa na treningih. "Prisoten je drugačen način dela kot pri Igorju, a smo se nanj hitro navadili. Na treningih ni težav. Imamo nov zagon, drugi igralci se dokazujejo, konkurenca je dobra," je še v intervjuju za Sportal povedal Rok Kronaveter.

Članki iz rubrike