pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
4 29.06.2018 20:52:27

ZLATKO ZAHOVIĆ: Povem vam, zakaj smo se odločili za nakup NOVEGA NAPADALCA

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih je spregovoril o najnovejši okrepitvi.

Nardin Mulahusejnović je v petek popoldne tudi uradno postal član Maribora. Obetavni 20-letni in 191 cm visoki napadalec, ki prihaja iz Zrinjskega, je vijoličastim obljubil štiriletno zvestobo in se nemudoma pridružil treningom novih soigralcev pod taktirko Darka Milaniča.

V spomladanskem delu prejšnje sezone je igral v dresu GOŠK-a, v katerem je imel status posojenega igralca prvakov iz Mostarja. Na 14 tekmah je dosegel sedem golov in ima obilo zaslug, da je bila zasedba iz Gabele prijetno presenečenje premijer lige. Njegov prihod pod Kalvarijo bi prav gotovo lahko pomenil tudi to, da je odhod Luke Zahovića bržčas vse bolj verjeten, toda v Ljudskem vrtu o tem na glas ne govorijo.

"Mladi reprezentant Bosne in Hercegovine je že ob vstopih v igro, ko je dobil priložnost na obeh lanskih tekmah proti Zrinjskemu, pokazal nadarjenost. Spremljali smo njegov nadaljnji razvoj in se odločili, da ga pripeljemo v Maribor. Nardin ima za seboj odlično polovico sezone pri moštvu iz Gabele in pomeni naš projekt za prihodnost," je prihod nove moči pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

"Prvi vtisi so odlični in verjamem, da bo tako tudi ostalo. Mešanović in Pirić, ki sta prišla pred menoj iz Mostarja v Maribor, sta mi povedala veliko lepega o klubu. Sam pa se z lanskega gostovanja, takrat v majici Zrinjskega, spomnim odličnega ozračja na stadionu. Vem, kaj me čaka. Odlično, ambiciozno moštvo, izjemna konkurenca v napadu. Moja naloga je, da se ob prizadevnem delu dokazujem in da skušam pridobiti trenerjevo zaupanje ter pomagati ekipi. V prvi polovici prejšnje sezone nisem veliko igral, zato sem v dogovoru s klubom odšel v Gabelo. Redno igranje v spomladanskem delu mi je koristilo, pripeljalo do treh reprezentančnih nastopov v selekciji U-21 in zdaj tudi do prestopa v Maribor. Vesel sem, da sem tukaj. In zelo motiviran za trdo delo," pa je ob začetku novega izziva v štajerski prestolnici povedal Nardin Mulahusejnović

Članki iz rubrike