franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 29.06.2018 18:33:21

Koga želi BARCELONA za 57 milijonov, a ga Chelsea ne da!

Profimedia
Katalonski velikan je ponudili skoraj 60 milijonov evrov za igralca angleškega premier ligaša, a je slednji ponudbo zavrnil.


Barcelona je londonskemu Chelseaju ponudila 57 milijonov evrov, da bi v svoje vrste zvabila brazilskega reprezentanta Williana, a so pri Chelseaju ponudbo Kataloncev gladko zavrnili. Z nakupom Williana bi Philippeju Coutinhu omogočili, da bi igral bolj na svoji naravni poziciji v moštvu, bolj na sredini igrišča.


Po poročanju angleškega Daily Maila je Willian tarča trenerja Barcelone Ernesta Valverdeja, že od začetka svetovnerga prvenstva, po dobrih igrah Williana pa si ga na Nou Campu želijo še toliko bolj. S prihodom Williana bi več svobode v igri dobil Coutinho, ki bo moral nadomestiti Andresa Iniesto, ki je odšel na Japonsko. 29-letni Willian je v Chelseaju že pet sezon, v sezoni 2015/16 pa je bil celo izbran za naj klubskega igralca sezone.
Toda v pretekli sezoni, ko je Chelsea vodil Antonio Conte, Willian ni imel rednega mesta v prvi enajsterici in nekateri so ga povezovali celo z Manchester Unitedom.   
Kot kaže pa pri Chelseaju nimajo namena pustiti Williana, razen če ne bi nekdo ponudil res goro denarja. V igri za nakup Williana je še vedno United in kot kaže se bosta morala Barca in United močno potruditi na licitaciji za Brazilca.

Članki iz rubrike