pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 29.06.2018 13:54:50

TO MORATE VIDETI! Tako si je ekipa iz San Marina (skoraj) zagotovila dvoboj z Velenjčani. So se žarometi res pokvarili? (video)

uefa.com
Tekma Tre Fiori - Bala Town je bila nekaj nekaj posebnega.

Nogometaši Rudarja se bodo v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa pomerili z boljšim iz dvoboja Tre Fiori - Bala Town in vse kaže, da bo to nekoliko presenetljivo ekipa iz San Marina. Kot smo že poročali, je Tre Fiori na svojem igrišču zmagal s kar 3:0 in si zagotovil izjemno izhodišče pred povratnim dvobojem na igrišču z umetno travo v Walesu.

Uspelo jim je na neverjeten način oziroma z obilo sreče. Najprej so gostje zatresli lastno mrežo, sledila je katastrofalna napaka vratarja Bale Towna, tudi pri tretjem, sicer čudovitem golu, je bila boginja Fortuna zaveznica domače zasedbe, saj je žoga oplazila enega od gostujočih branilcev.

Mnogi pa so prepričani, da so si Sanmarinci pomagali tudi na nedovoljen način. Dokazov za to sicer ni, toda … V deseti minuti nadaljevanja so namreč ugasnili žarometi in zdelo se je, da organizatorjev to ni ravno šokiralo. Ostali so mirni in čez nekaj minut je vse spet delovalo, kot je treba. Je zgolj naključje, da se je zgodilo ravno v trenutkih največje premoči Valižanov, ki so se nato med premorom nekoliko ohladili, njihovi tekmeci pa so si malce spočili in se pripravili na nalete, ki so jih zaustavljali do konca dvoboja ...

Članki iz rubrike