Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.06.2018 12:16:11
Deli članek:

Najslabša enajsterica prvenstva: Seznam, ki se ga ne bi branil noben klub!

Reuters

Kateri igralci so najbolj razočarali na svetovnem prvenstvu?

Prvi del svetovnega prvenstva v Rusiji je končan. Znani so vsi udeleženci osmine finala, večina favoritov je še zmeraj v igri. No, najbolj so zagotovo razočarali Nemci, ki so v svoji skupini osvojili zadnje mesto in ostali brez izločilnih bojev.

Pri ruskem športnem časopisu Sport Ekspress so sestavili nekoliko drugačen seznam, gre pa za najslabšo enajsterico prvenstva. In kdo je najbolj razočaral? Zanimivo, na seznamu se je znašel tudi eden največjih zvezdnikov prvenstva Argentinec Lionel Messi, ki je v skupinskem delu zmogel le en zadetek, Argentina pa se je skozi šivankino uho uvrstila v osmino finala.

Pričakovano najslabšo enajsterico sestavlja večina nemških nogometašev, videti je pa nekako takole: v vratih bi stal Manuel Neuer (Nemčija), v obrambi bi mu družbo delali Gerard Pique (Španija), Jerome Boateng (Nemčija) in Joshua Kimmich (Nemčija), v vezni liniji bi bili Carlos Sanchez (Kolumbija), Javier Mascherano (Argentina), Angel di Maria (Argentina) in Mesut Özil (Nemčija), v napadu pa bi kraljevali Lionel Messi (Argentina), Thomas Müller (Nemčija) in Robert Lewandowski (Poljska).