pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
2 26.06.2018 16:32:14

Domžalčani RAZKRILI še drugo okrepitev

www.alesfevzer.com
Obetavni napadalec obljubil zvestobo dvakratnim slovenskim prvakom.

Simon Rožman in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na novo sezono, ob tem pa ob Kamniški Bistrici sestavljajo tudi igralski mozaik. Po branilcu Kobieju Morrisu je nova moč rumenih postal tudi Nermin Haljeta, s katerim so dvakratni prvaki sklenili triletno pogodbo. Enaindvajsetletni napadalec je nogometno pot začel v celjskem Šampionu, v dresu katerega je bil tudi najboljši strelec 1. SML, v članski konkurenci je nase opozoril v Krškem, nazadnje je branil barve češkega prvoligaša Teplic. Za prvo ekipo je zbral štiri nastope, za drugo je na 21 tekmah dosegel 12 golov.

"Prvi vtisi ob prihodu v Domžale so zelo lepi, ponosen sem, da sem postal član rumene družine. Vem, da je to pravi klub za razvoj mladih nogometašev, a se hkrati zavedam, da mi ne bo nič podarjenega. Veselim se dela pod vodstvom trenerja Simona Rožmana, ki ga seveda zelo dobro poznam, saj je deloval v Celju, od koder prihajam. Vesel sem, da se moja nogometna pot nadaljuje v Domžalah, kjer bom na vsakem treningu in tekmi dal sto dvajset odstotkov za ta klub," je po podpisu pogodbe povedal novi član Domžal.

haljeta
nkdomzale.si
"Nermina smo si želeli že lani, ko je odigral dobro sezono v Krškem. V pretekli sezoni je na Češkem odigral veliko tekem in dodatno napredoval, zato smo veseli, da se nam je pridružil. Čakajo nas zahtevne evropske preizkušnje, s svojim delovanjem pa se želimo pripraviti na prihodnost. Verjamemo, da je Nerminov prihod nova potrditev naše usmeritve," je pristavil športni direktor Matej Oražem.

Članki iz rubrike