pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
2 26.06.2018 11:35:14

Olimpija lovi še ENEGA TUJCA, toda ta je v Sloveniji že igral: K zmajem bivši branilec Domžal?

www.alesfevzer.com
Bo v Olimpijo prišel še en tujec?

Če drži, kar poročajo mediji v Bosni in Hercegovini, potem bi lahko bil na poti k Olimpiji naslednji tuji nogometaš. Teh imajo Ljubljančani že "malo morje", še naprej pa jih kupujejo kljub temu, da je moral Igor Bišćan trenersko klop med drugim zapustiti tudi zato, ker je pod njegovim vodstvom "igralo premalo domačih, mladih nogometašev". Doslej so v tem prestopnem roku zmaji kupili napadalca iz Srbije in branilca iz Kameruna, prihaja tudi izkušeni nogometaš Vojvodine Marko Putinčanin, kot naslednji bi lahko zeleno-bele okrepil še en obrambni nogometaš, in sicer iz BiH. Toda ta je slovenski javnosti vsaj že znan, gre namreč za Kenana Horića, ki je pred časom uspešno igral za Domžale, nato pa odšel v Turčijo, kjer je še naprej član Antalyaspora.

"Vsekakor mi je zanimivo, da me želi Olimpija. Dobro poznam slovensko ligo in tamkajšnjo miselnost, zato bi me vsekakor zanimala ideja o vrnitvi nazaj v Slovenijo. Olimpija je v pretekli sezoni prekinila dominacijo Maribora in je zdaj precej močnejša, kot je bila v tistih letih, ko sem jaz igral za Domžale. Slovenska liga je dobro pokrita, Olimpija bo igrala v kvalifikacijah za ligo prvakov, tako da bi bila to vsekakor zanimiva opcija, če ne bom ostal v Turčiji," je za SportSport.ba dejal 27-letnik, ki je preteklo sezono kot posojen preživel na Cipru pri Pafosu, ki ga je nekaj časa vodil tudi nekdanji trener Olimpije Luka Elsner.

Kot še poroča SportSport.ba, se Ljubljančani spogledujejo z idejo, da bi si Horića sposodili z možnostjo odkupa, če Turki v to ne bi privolili, bi ga lahko odkupili tudi že zdaj.

256-20-horic ap
Arsen Perić

Članki iz rubrike