900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
8 19.06.2018 20:45:56

Ali Zlatko Zahović KRŠI SUSPENZ? (foto)

Mariborčani so visoko premagali albanskega podprvaka, zmago je videl tudi športni direktor.

Nogometaši Maribora so odigrali drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Po ogrevanju v Šmartnem ob Paki, kjer so domačemu tretjeligašu nasuli 10 golov, so se v Beltincih pomerili z albanskim Kukesijem, ki se na ravnici pripravlja na kvalifikacije za ligo prvakov.

Dvomov o zmagovalcu ni bilo, vijoličasti so zmagali s 4:0 (2:0), dogajanje na zelenici novega prekmurskega drugoligaša pa si je ogledal tudi Zlatko Zahović. Ne s tribune, ampak v družbi Darka Milaniča na klopi za rezervne igralce.

zahovic dw
Kot je znano, je najboljši strelec slovenske reprezentance zaradi znanih dogodkov na razvpiti tiskovni konferenci po porazu s Krškim suspendiran, zato si marsikdo zastavlja vprašanje, če je športni direktor vijoličastih v Beltincih morda kršil suspenz?

"Športnemu direktorju NK Maribor Zlatku Zahoviću se izreče kazen prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na vseh uradnih tekmah za obdobje šestih mesecev od dneva izreka tega sklepa," je 23. marca sporočil disciplinski sodnik NZS.

Izrecno je torej zapisano, da prepoved velja za uradne tekme, dvoboj med Mariborom in Kukesijem je bil zaprtega tipa brez prisotnosti gledalcev in potemtakem Zlatko Zahović suspenza v poznem torkovem popoldnevu vendarle ni kršil ...

Članki iz rubrike