Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2018 08:54:07
Deli članek:

IGOR BIŠĆAN: Da, to je tudi zdravilo za Liverpool. Dinamo? Zakaj pa ne …

Grega Wernig

Trener Olimpije (znova) o slavju, svoji prihodnosti in ligi prvakov.

Uspeh Igorja Bišćana na klopi Olimpije odmeva tudi pri južnih sosedih, hrvaški strokovnjak po osvojeni lovoriki navdušenja kakopak ne skriva. Nedeljsko slavje je bilo na nek način tudi obliž na rano zaradi poraza njegovega Liverpoola v finalu lige prvakov. "Da, vsekakor, ampak pustimo Liverpool. Zame je pomembno, da smo mi slavili. Ne sprašujte me zdaj o Liverpoolu, lepše je slaviti ta naslov prvaka," je za Večernji list povedal trener Olimpije.

Vprašanju o prihodnosti se kajpada ni mogel izogniti. Kakšni so načrti? "Prvi je osvojiti dvojno krono. Mislim, da to Olimpiji ni uspelo v zadnjih 25 letih. Nato sledi oddih in pogovor z vodilnimi ljudmi kluba o tem, kako naprej"

In če boste ostali? Bi se radi srečali z Dinamom v kvalifikacijah za ligo prvakov? "Zakaj pa ne? Dinamo je nekoliko pred nami, je kategorijo ali dve višje, toda če želiš biti uspešen v kvalifikacijah, moraš igrati tudi proti boljšim od sebe," je odvrnil (še vedno) strateg zmajev.

Igrati proti nekdanjemu klubu bi bil prav gotovo lep izziv, mar ne? "Vsekakor bi bil. Ne le zame, ampak za vse v klubu, ker je Dinamo ime, ki na teh prostorih vzbuja spoštovanje," je še povedal Igor Bišćan.