Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
29.05.2018 20:56:45
Deli članek:

ZABAVA, KOT JE ŠE NI BILO! Ne boste verjeli, KJE IN KAKO bo slavila Olimpija! Noro ...

Martin Metelko

Mestna občina Ljubljana se bo poklonila športnikom, ki s ponosom in uspešno zastopajo ime slovenske prestolnice. Po koncu finala slovenskega pokala, ko nogometaši ljubljanske Olimpije lahko osvojijo še drugo lovoriko v tej sezoni, bo na igralni površini stožiškega stadiona zadonelo.

Seveda so tako ljubljanski župan Zoran Janković kot vsi ljubitelji športa v Ljubljani lahko ponosni, da ima Ljubljana spet državnega prvaka v dveh najbolj priljubljenih ekipnih športih na svetu – nogometu in košarki. Obe državni prvenstvi, tako v nogometu kot košarki, sta bili odprti do zadnjih sekund. Nogometašem Olimpije je uspelo v posrednem dvoboju proti Mariboru, košarkarjem Olimpije pa v neposrednem dvoboju proti novomeški Krki.

V čast obema oziroma vsem trem klubom Olimpije – nogometašem, košarkarjem in nogometašicam – je mestna občina pripravila slavje kar na zelenici Stožic (v četrtek bodo začeli z nameščanjem nove travnate površine). Javno podjetje Šport Ljubljana, ki upravlja z stadionom Stožice, je v sodelovanju z navijaško skupino Green Dragons, ki se jim je župan osebno zahvalil za korektno sodelovanje, izbralo tudi nastopajoči glasbeni skupini. Seveda so se navijači odločili, da morajo na ljubljanskem slavju nastopati ljubljanske skupine, tako da bodo rockerske ritme v Stožicah »zažigali« Pero Lovšin s svojo skupino ter legendarna skupina BFM – Big Foot Mama.