Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Robert Balantič
Robert Balantič
4 28.05.2018 23:06:26

ZLATKO ZAHOVIĆ odpihnil dvome: Sem BIVŠI ŠPORTNI DIREKTOR MARIBORA - naj vam povem, ZAKAJ IN KAKO!

Drago Wernig - TAKA
V ponedeljkovi izdaji našega časnika smo ekskluzivno razkrili, da se Zlatko Zahović poslavlja od mesta športnega direktorja vijoličastih. In od NK Maribor.

Odjeknilo je kot eksplozija z zelo veliko rušilno močjo. Pričakovano, hkrati je (prav tako pričakovano) ukradel nekaj pozornosti velikemu ljubljanskemu slavju ob naslovu prvaka. Čeprav je javna skrivnost, da ozračje že nekaj časa ni najboljše oziroma da so vezi med glavnimi igralci pod Kalvarijo popokale, so bili le redki, ki so si drznili napovedati takšen scenarij. Prevladovalo je mnenje, da bo kdo moral oditi zaradi njega, toda za umik se je odločil on.

Ni jih bilo malo, ki so dvomili o verodostojnosti naših informacij, za kaj takega zdaj ni več potrebe. Ker je Zlatko Zahović za edini športni dnevnik na sončni strani Alp potrdil svojo namero. Še več, zase že pravi, da je le še nekdanji športni direktor 14-kratnih prvakov. Seveda je razumljivo, da smo se podali tudi v lov na glavnega igralca vznemirljivega dogajanja, ki buri duhove. V dopoldanskih urah je bila to misija nemogoče. Kot bi se pogreznil v zemljo, toda pozno popoldne se je vztrajnost vendarle obrestovala.

In Zlatko Zahović je razblinil vse dvome … "Stvar je jasna. Ne želim biti problem, temveč rešitev," je povedal uvodoma ter nadaljeval: "Preprosto želim biti srečen, v klubu pa v zadnjem času nisem bil več. Odhod je edina rešitev," je dejal, nato pa se lotil obsežnih pojasnil izrečenega in svoje tako zelo odmevne odločitve ...

CELOTEN POGOVOR Z BIVŠIM ŠPORTNIM DIREKTORJEM MARIBORA O SODELAVCIH, RAZLOGIH ZA SLOVO, DARKU MILANIČU, OLIMPIJI, BOJU ZA NASLOV IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE LE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike