sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
3 28.05.2018 20:30:13

Trener Olimpije in nekdanji branilec Liverpoola brez ovinkarjenja nad Salahovega krvnika! Poznavajoč Ramosa, ki je pripravljen storiti vse, je to zelo ...

Igor Bišćan
Reuters
Igor Bišćan se je dan po slavju z Olimpijo dotaknil tudi poraza njegovega nekdanjega kluba Liverpoola v finalu lige prvakov proti madridskemu Realu.

Bišćan je bil nekoč osrednji branilec, kot je danes Sergio Ramos. Bil je tudi član Liverpoola, kot je danes Mohammed Salah. S to razliko, da je Bišćan trofejo v ligi prvakov osvojil, in sicer leta 2005, Salah pa (še) ne.

Nikoli ne bomo vedeli, kaj bi bilo, če Egipčana že v prvem polčasu ne bi Sergio Ramos onemogočil do te mere, da sijajni napadalec zaradi poškodbe ramena ni mogel nadaljevati tekme. Krešejo se v teh dneh mnenja, ali je Španec to storil namerno, za mnenje o tem pa so naši kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN pobarali tudi Bišćana.

Kaj pravi Hrvat, je Ramos namerno poškodoval Salaha? "On je imel namero narediti neko škodo. Če ne drugega, je imel namero zadržati Salaha na tleh, dokler je on na tleh. Da ne bi izgubil položaja, da bi bil gotov, da je Salah pod kontrolo in da ne more hitro vstati ter ogroziti njihovega gola. Zagotovo je imel namero zadržati roko tam, kjer jo je. Ali je to pripeljalo do poškodbe ne vem. Zelo težko je kriviti človeka za nekaj tako resnega," je dejal Bišćan, potem pa udaril: "Toda poznavajoč Ramosa, ki je izkušen profesionalec, ki je pripravljen storiti vse, da bi njegova ekipa uspela priti v kakršno koli prednost je vse skupaj sumljivo. Zelo sumljivo …"

Članki iz rubrike