mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

bk
bk
7 26.05.2018 07:59:23

Marinko Galić BREZ DLAKE NA JEZIKU: Če kdo, Olimpijo lahko reši le ta igralec

Pred super zanimivim zadnjim krogom državnega prvenstva je cela Slovenija na nogah. Tako zanimivo že dolgo ni bilo, takšne drame ne pomnimo.

Nogometna javnost je navdušena, tudi nekdanji nogometaši so kajpak na trnih. Eden tistih, ki so obeležili minulo obdobje, tako v klubskem kot tudi v reprezentančnem pogledu, je brez dvoma tudi koprski branilec Marinko Galić. Potem ko je kariero začel na Obali, jo je nadaljeval v Mariboru, kjer si je tudi uredil življenje.

Danes 48-letni Galić pozorno spremlja nogometna dogajanja na sončni strani Alp, pred jutrišnjim razpletom sezone pa pravi: "Zelo zanimivo bo spremljati zadnji krog. Olimpija bo imela sila težko delo, saj bodo Domžale igrale na vso moč, vemo pa tudi, da odnosi med Domžalami in Olimpijo niso najboljši. Vsi iščejo neko teorijo zarote, češ, da bodo Domžalčani tekmo pustili, a prepričan sem, da je ne bodo."

Kdo bi utegnil biti mož odločitve, za Galića ni nobenega dvoma: "Olimpiji ne bo lahko, in če jo kdo lahko reši, je to Rok Kronaveter, ki samo dokazuje, da je najboljši igralec PLTS. O prvaku lahko odloči tudi pritisk; Maribor ima več izkušenj, njegovi igralci dalj časa igrajo skupaj kot Olimpijini, ti pa igrajo zelo všečno, četudi so se v zadnjem času znašli v zagati rezultatov, a zmaga v Ljudskem vrtu jih je dvignila."



In kaj pričakuje naš sogovornik? "Upam, da bomo v Domžalah spremljali podobno vrhunsko tekmo, kot je bil zadnji derbi, ki je bil odprt, v katerem je bilo mnogo priložnosti, dobrih akcij. Zmagal bo najboljši, če bo prvak Maribor, se mu bo čestitalo za zaslužen naslov, enako bo, če bo naslov osvojila Olimpija."


KAJ O RAZPLETU PRVENSTVA PRAVIJO ŠE JAKA ŠTROMAJER, BRANE OBLAK, ERMIN ŠILJAK IN ŠTEFAN ŠKAPER SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike