uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

bk
bk
7 26.05.2018 07:59:23

Marinko Galić BREZ DLAKE NA JEZIKU: Če kdo, Olimpijo lahko reši le ta igralec

Pred super zanimivim zadnjim krogom državnega prvenstva je cela Slovenija na nogah. Tako zanimivo že dolgo ni bilo, takšne drame ne pomnimo.

Nogometna javnost je navdušena, tudi nekdanji nogometaši so kajpak na trnih. Eden tistih, ki so obeležili minulo obdobje, tako v klubskem kot tudi v reprezentančnem pogledu, je brez dvoma tudi koprski branilec Marinko Galić. Potem ko je kariero začel na Obali, jo je nadaljeval v Mariboru, kjer si je tudi uredil življenje.

Danes 48-letni Galić pozorno spremlja nogometna dogajanja na sončni strani Alp, pred jutrišnjim razpletom sezone pa pravi: "Zelo zanimivo bo spremljati zadnji krog. Olimpija bo imela sila težko delo, saj bodo Domžale igrale na vso moč, vemo pa tudi, da odnosi med Domžalami in Olimpijo niso najboljši. Vsi iščejo neko teorijo zarote, češ, da bodo Domžalčani tekmo pustili, a prepričan sem, da je ne bodo."

Kdo bi utegnil biti mož odločitve, za Galića ni nobenega dvoma: "Olimpiji ne bo lahko, in če jo kdo lahko reši, je to Rok Kronaveter, ki samo dokazuje, da je najboljši igralec PLTS. O prvaku lahko odloči tudi pritisk; Maribor ima več izkušenj, njegovi igralci dalj časa igrajo skupaj kot Olimpijini, ti pa igrajo zelo všečno, četudi so se v zadnjem času znašli v zagati rezultatov, a zmaga v Ljudskem vrtu jih je dvignila."In kaj pričakuje naš sogovornik? "Upam, da bomo v Domžalah spremljali podobno vrhunsko tekmo, kot je bil zadnji derbi, ki je bil odprt, v katerem je bilo mnogo priložnosti, dobrih akcij. Zmagal bo najboljši, če bo prvak Maribor, se mu bo čestitalo za zaslužen naslov, enako bo, če bo naslov osvojila Olimpija."


KAJ O RAZPLETU PRVENSTVA PRAVIJO ŠE JAKA ŠTROMAJER, BRANE OBLAK, ERMIN ŠILJAK IN ŠTEFAN ŠKAPER SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike