kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
15 25.05.2018 17:47:01

BUUUM! Zdaj je po NZS in sodnikih Z VSO MOČJO UDARIL tudi Darko Milanič: Pa saj nismo slepi!

www.alesfevzer.com
Darko Milanič je bil izjemno oster.

Strateg Maribora Darko Milanič je danes na medijskem terminu pred nedeljsko tekmo z Gorico spregovoril tudi o odločitvi disciplinskega sodnika Romana Roglja, da napadalca Olimpije Abassa Issaha kaznuje z eno tekmo prepovedi zaradi nešportnega vedenja po večnem derbiju. "Kot trener nikakor ne morem odločati. Da je pa kazen mila, ne rabimo razlagati," je poskušal ostati diplomatski mariborski trener.


Diplomatski je poskušal ostati tudi ob omembi delegiranja sodnikov, v Mariboru bo v nedeljo pravico delil kranjski sodnik Nejc Kajtazović. "Odločitev sodniške organizacije je pa takšna, da verjamejo v Kajtazovića, da bo sodil vrhunsko. Drugače ga ne bi delegirali za tako zahtevno srečanje, kot bo v nedeljo proti Gorici. Upam, da bo nalogi kos. Kos v smislu nogometa," je začel zelo diplomatsko Milanič.

Nadaljeval pa precej manj. Na vprašanje, ali ga moti, da so na mariborskih tekmah velikokrat delegirani sodniki iz Kranja (včasih tudi iz Ljubljane), je bil zelo oster. "Izredno me moti, če je polno napak v korist nasprotnika. To me strašno moti. O tem mi zelo malo govorimo, morali bi več. Da bi me pa motilo, ker prihaja iz Kranja, pa zagotovo ne," je dejal Primorec, nato pa na podvprašanje, ali so v letošnji sezoni sodniki velikokrat piskali v škodo Maribora, kot iz topa izstrelil: "Mislim, da ja. In v prid nekoga drugega. Saj nismo slepi!"

Članki iz rubrike