polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
1 24.05.2018 15:05:21

BRILJANTNI Klopp: Profesorju, ki mu je pred vsemi zabrusil, da iz njega ne bo nič, če ne bo uspel v nogometu, je sporočil ...

Reuters
Nekdanji profesor Jürgena Kloppa je Nemca očitno dodatno motiviral.

Čez dva dneva bo na sporedu veliki finale lige prvakov, v poplavi podatkov pred dvobojem Liverpoola in Reala pa v javnost prihajajo tudi takšne in drugačne zgodbe v povezavi s karizmatičnim trenerjem Liverpoola.

Jürgen Klopp je v svetu nogometa zelo priljubljen, mož, ki je znan po nadvse zanimivih izjavah, je ponudil novo kost za glodanje. Pred spektaklom v Kijivu je spregovoril o svoji preteklosti in nogometnih začetkih, še danes pa komaj verjame, da vodi takšen klub, kot je Liverpool.

"Delam to, kar rad počnem. Res obožujem svoje delo in to je najpomembnejša zadeva," je dejal za angleške medije in nadaljeval: "Ko sem opravil maturo, mi je profesor v pričo vseh zbranih študentov dejal, da upa, da mi bo uspelo v nogometu, ker v nasprotnem primeru iz mene ne bo nič. Takrat mi je bilo zelo težko. Zelo. Toda danes sedim tukaj in vodim Liverpool. To je je*eno dober občutek. Neverjetno!"

Značke: klopp, liverpool

Članki iz rubrike