Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 21.05.2018 15:07:55

Odmevno HRVAŠKO RAZKRITJE! Igor Bišćan si je v Mariboru REŠIL SLUŽBO, če bi trener Olimpije na večnem derbiju izgubil, bi zagotovo ...

Martin Metelko
Je Igor Bišćan v Ljudskem vrtu res čutil giljotino na svojem vratu?

To, da ima v vodstvu Olimpije trener članske ekipe Igor Bišćan kljub temu, da je na pragu dvojne krone, precejšnjo opozicijo, je širni Sloveniji dobro znano dejstvo. Določeni ljudje so močno navijali za to, da bi v trenutku, ko se je prednost zmajev pred Mariborom vztrajno topila, Milan Mandarić vnovič zamenjal trenerja, toda to se ni zgodilo. A očitno je bil Bišćan pred sobotnim večnim derbijem v res sila nehvaležnem položaju. Na Hrvaškem namreč trdijo, da bi Zagrebčan v primeru poraza dejansko ostal brez službe!

"Bišćan je imel po tekmi še kako dober razlog za zadovoljstvo, v istem trenutku je namreč dosegel dvojno zmago: eno za ekipo in eno - zase! Pred tekmo je bila v Ljubljani javna skrivnost, da bi Hrvat v primeru poraza oziroma celo v primeru remija postal nekdanji trener Olimpije," so v dvostranskem poročilu s 131. večnega derbija v Ljudskem vrtu zapisali pri uglednem hrvaškem časniku Sportske novosti. Pri tem kultnem dnevniku hkrati dodajajo, da so se Bišćanu tla pod nogami začela tresti, ko je "klubski lastnik Milan Mandarić v Olimpijo pripeljal Seada Karaselimovića, ki se ga - ne po dobrem - spomnijo v Pulju, kjer je bil eden glavni ljudi v finančnem zlomu Istre in je za sabo pustil opustošenje in kaos".

Sportske novosti dodajajo, da je v preteklih tednih v klubu prišlo tudi do "vročih neposrednih prepirov", a da je imel Zagrebčan ves čas v rokah močnega aduta. "Brezpogojno so trenerju ob bok stopili Green Dragonsi in na tem valu navijaškega zaupanja Bišćan zdaj jadra proti naslovu prvaka oziroma celo dvojni kroni, saj bo Olimpija nastopila tudi v finalu pokala".

igor biscan sportske novosti
Sportske novosti

Članki iz rubrike