Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.05.2018 13:32:38

Po morda odločilni zmagi Olimpije v boju za lovoriko ogorčenje v Prekmurju

Arsen Perić
Na ravnici so prepričani, da so pri razpletu imeli prste vmes tudi sodniki.

Ne le v 1. SNL, dramatična je tudi končnica prvenstva v 1. SŽNL, kjer je bil v 20. krogu v središču pozornosti derbi v Ljubljani. Olimpija je gostila Pomurje in na igrišču z umetno travo v Jami zmagala s 3:1 po neverjetnem preobratu. Beltinčanke so po pol ure igre povedle, med strelke se je vpisala Luana Zajmi, v nadaljevanju pa je zeleno-belim dekletom uspelo nekaj, kar se ne dogaja pogosto. V petih minutah so dosegle kar tri gole, da bi bilo vse skupaj še bolj neverjetno, je bila Manja Rogan dvakrat uspešna z bele točke, vmes je v polno zadela še Tjaša Tibaut.

V Beltincih so prepričani, da so bila njihova dekleta oškodovana, ogorčenje zaradi nekaterih sodniških odločitev – pravico je delil Alen Bubek - je zares veliko. "Ali nekdo res ne želi, da se mlada, a srčna ekipa ŽNK Telemach GMT Beltincev povzpne na vrh slovenskega ženskega nogometa? Varovankam Nuše Ladinek je vse do zaključne četrtine kazalo odlično, a nato je sledila sodniška farsa in ponovitev lanskega scenarija. Odločitve delivcev ‘pravice’ so tehtnico nagnile v korist Olimpije in končale sanje mladih Pomurk," so med drugim zapisali na spletni strani kluba iz Beltincev.

To je bila sicer 15. zmaga Olimpije, s katero je ostala na vrhu lestvice, v nedeljo pa jo čaka odločilna tekma za naslov prvaka. Anja Milenković in njene varovanke bodo gostovale pri Radomljankah, ki imajo na drugem mestu dve točki manj, s porazom v prestolnici so nogometašice Pomurja izločene in boja za lovoriko, na tretjem mestu imajo pet točk manj od Ljubljančank.

Članki iz rubrike