Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

primoz roglic pm Ekipa24.si

Med dirko po Franciji se je oglasil Peter Prevc in...

nu
nu
2 05.05.2018 08:25:19

DARIO ČANAĐIJA o svojem statusu in ZAMUJENEM ROKU OLIMPIJE za njegov odkup: Niso izkoristili možnosti, zdaj ...

www.alesfevzer.com
V moštvu Igorja Bišćana je postal eden vodilnih nogometašev. Brez njega si Olimpije v tem trenutku ni moč predstavljati, kmalu pa si bodo to navijači morali, kljub cmoku v grlu.

Izjemni Hrvat Dario Čanađija je za Sportske novosti razkril, kako je z igranjem v Olimpiji in kaj pričakuje od konca prvenstva. Toda bolj zanimivo je vsekakor to, da bo kmalu znova pri Matjažu Keku pri Rijeki in da se čas v dresu zeleno-belih izteka. 

"V tem trenutku razmišljam le o tem, kako sezono kar najbolje zaključiti pri Olimpiji. Potem bom spet igralec Rijeke, saj Olimpija ni izkoristila priložnost za odkup pogodbe, zato bomo videli, kako bo v nadaljevanju moje poti. Ko se bo prvenstvo v Sloveniji končalo, se bom usedel z ljudmi iz Rijeke in sledil bo dogovor, kako naprej," je za naše kolege pri SN povedal Čanađija. 

Po besedah, ki jih je namenil Biščanu, je jasno, da ne bi imel nič proti nadaljevanju skupne zgodbe, kjerkoli bo že. "Pred odhodom v Olimpijo sem vprašal nogometaše Rudeša o njem in povedali so mi vse najboljše o njem. S temi vtisi sem prišel v Olimpijo in se prepričal, da vse drži. Pred Igorjem je zagotovo svetla trenerska prihodnost. Je miren, vse analizira in spremlja, veliko pozornosti posveča vsaki podrobnosti, ki bi lahko na koncu odločile tekmo. Zanj imam samo pohvale tako v trenerskem kot v človeškem smislu," je še dodal hrvaški vezist. 

Članki iz rubrike