Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2018 17:08:03
Deli članek:

ŠKANDAL ali le NEDOLŽNA NAPAKA? Tole se je pripetilo Uefi, nakar so Španci skočili v zrak (FOTO)

Špancem nič ne uide, tako so izkoristili trenutek ali dva ter v svet poslali neljubo napako, ki se je pripetila Uefi.

Evropska nogometna zveza se mora v zaključku lige prvakov bolj kot z igro in dosežki ekip ukvarjati s sodniki. Toliko prahu, kot se je v minulih dneh dvignilo zaradi spornih sodniških odločitev, se bržčas ni še nikoli. Zlobni jeziki gredo celo tako daleč, da kot pravi in predvsem pravičnejši finale razglašajo obračun Bayerna in Rome.

No, prah se bo počasi polegel in karavan bo šla dalje, finalni obračun v Kijivu pa bo ne glede na vse poslastica za vse nogometne gurmane, predvsem pa bo dal uradnega evropskega klubskega prvaka za sezono 2017/18.


Vendar, pozor: Uefa je pohitela in v rubriki, kjer so navedeni prvaki po sezonah, že razglasila zmagovalca. Dobre tri tedne prekmalu je okronala Liverpool, kar je seveda šlo v nos Špancem. Da bi imela napaka, ki je bila kajpada hitro odpravljena, globje ozadje, ne gre verjeti. No, razen za kakšnega Španca, navijača galaktikov in velikega ljubitelja teorij zarote. Takšen je hitro sestavil zgodbo, kako ima Uefa že pripravljen teren za zmagoslavje Angležev.