Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 22.04.2018 10:14:45

DRAMA v boju za naslov prvaka? IGOR BIŠĆAN odgovarja …

alesfevzer.com
Ljubljančani odštevajo ure do pomembnega spopada v knežjem mestu, trener je miren.

Mariborčani so svojo obveznost v 28. prvenstvenem krogu že opravili. V Kidričevem so upravičili vlogo favorita in osvojili ves izkupiček, s katerim so se Olimpiji pred gostovanjem v Celju približali na vsega dve točki zaostanka.

Vsekakor se obeta zanimiv boj za naslov prvaka, toda trener zmajev ohranja mirno kri. Zelo mirno, nekdanji zvezdnik Liverpoola ni pretirano vznemirjen. "Prednost je, kakršna je. In dokler obstaja, je vse v najlepšem redu. Smo v položaju, ki bi ga vsi želeli zamenjati z nami. In dokler bo tako, bo vse v redu," je Igor Bišćan povedal še pred spopadom vijoličastih z Aluminijem.

Od svojih varovancev pričakuje, da bodo v zaključno četrtino sezone krenili maksimalno resno in brez kakršnegakoli podcenjevanja kogarkoli na poti do naslova prvaka. "Dejstvo je, da smo si to izhodišče priigrali sami, nihče nam ga ni podaril. Dejstvo je tudi, da imamo tako kakovost kot tudi samozavest. Imamo vse, kar potrebuje klub, ki želi biti najboljši, tako da … Toda hkrati je res, da je vsaka tekma zgodba zase. Vsaka tekma od tebe zahteva, da si skrajno maksimalen. In če v zaključku sezone ne bomo vsakič skoraj optimalni, bomo imeli velike težave. Seveda pa bi bilo zelo nenavadno, če jaz kot trener ne bi verjel v nas in to, da nam lahko uspe. Prepričan sem, da bomo pravi. Vsi skupaj se zavedamo, kako pomembne so točke v tej fazi prvenstva. Smo motivirani in pripravljeni," je odločen Zagrebčan na začasnem delu v Ljubljani.

Članki iz rubrike