Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.04.2018 08:40:52

GROZLJIVO! Tekma PREKINJENA zaradi INCIDENTA, kakršnega na slovenskih stadionih še ni bilo

Grega Wernig
Navijači naredili medvedjo uslugo svoji ekipi, ki se poteguje za napredovanje v višji kakovostni razred tekmovanja.

V 20. krogu 3. SNL – center je bilo v soboto na sporedu šest tekem, končalo se jih je le pet. Dvoboj med Zagorjem in Ivančno Gorico je bil prekinjen zaradi incidenta domačih navijačev, ki bi bil lahko usoden v boju Zasavcev za napredovanje med drugoligaše.

In to ne kakršnegakoli incidenta. Na slovenskih stadionih smo žal videli že kar nekaj izgredov in napadov na sodnike, a kaj takega, kot se je pripetilo Mihaelu Antiću, še ne. Sredi drugega polčasa je enemu od domačih nogometašev pokazal rdeči karton, s čimer se gostitelji nikakor niso mogli sprijazniti, in na igrišču je zavrelo, prav tako kot na tribuni. Na zelenico je po poročanju zurnala24.si priletela bakla, kar ne bi bilo nič posebnega, če ne bi oplazila delivca pravice iz Dekanov. Taje potem sicer še kaznoval nekaj igralcev, ki so se nešportno vedli, nakar se je napotil v slačilnico. Konca tekme ni označil, a je bilo po tridesetih minutah čakanja jasno, da se ne bo nadaljevala, vmes so na Mestni stadion v Zagorju prišli tudi policisti. Si predstavljate, kakšne bi bile lahko posledice tega nespametnega dejanja 'navijačev'? Vse skupaj bi se lahko končalo tudi tragično, na srečo se ni.

O tem, da bo tekma registrirana s 3:0 za Ivančno Gorico, bržčas ni dvoma, po poročilu delegata Stanislava Babiča pa ogromno dela čaka tudi disciplinskega sodnika, kazni bodo gotovo stroge.

Članki iz rubrike