Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
12 10.04.2018 08:59:50

Je bil gol Olimpije proti Krškemu zares NEREGULAREN? Odzvali so se SODNIKI, njihova razlaga pa NARAVNOST OSUPNE! (video)

www.alesfevzer.com
Gol Olimpije proti Krškemu še naprej buri duhove.

Ljubljančani so v nedeljo na gostovanju pri Krškem prišli do treh točk, to pa so storili na zelo kontroverzen način. Po globinski podaji Ricarda Alvesa je namreč sam proti vratom Žige Freliha stekel Abass Issah, ki pa je bil v času Portugalčeve podaje globoko v prepovedanem položaju. Issahov strel je Frelih ubranil, toda odbito žogo je v gol pospravil Dario Čanađija in Olimpija je zmagala z 1:0. 

Po koncu tekme je bil nad sodnikom najbolj ogorčen trener Krškega Alen Ščulac, ogorčeni pa so bili tudi vsi nevtralni ljubitelji slovenskega nogometa. Toda zdaj je prišlo pojasnilo iz Zveze nogometnih sodnikov Slovenije, ki naravnost osupne. Sodniki namreč pojasnjujejo, da je bil gol Čanađije regularen in da Abass Issah ni bil v prepovedanem položaju. Kako? Sodniki so vse skupaj pojasnili za Pop TV.



"Videlo se je, da meter v ’ofsajdu’" je bentil Alen Ščulac, toda Žiga Dobrun iz Zveze nogometnih sodnikov Slovenije trdi: "V primeru, da se zeleni ne bi dotaknil žoge, potem bi bil ’ofsajd’ nedvoumen in povsem jasen. Če se je žoge dotaknil nehote, ’ofsajd’ je. Če je žogo želel obvladati, ni ’ofsajd’. Sumimo, da je branilec žogo želel obvladati, glede na to, da je potovala kar nekaj časa in da je bila oddaljenost od belega igralca, ki je zadnji udaril žogo, precejšnja. Deset, petnajst metrov. Dopuščam možnost, da je poskusil igrati z žogo. Potem ’ofsajda’ ni. In je odločitev o zadetku pravilna."

Celotno pojasnilo si lahko ogledate TUKAJ

Značke: olimpija, krško, ofsajd

Članki iz rubrike