Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 10.04.2018 08:40:14

Upornik Z IMENOM IN PRIIMKOM: Reprezentanca je KOT ZAPOR, selektorju sem rekel ne! Dogajalo se je TOLE ...

www.alesfevzer.com
Selektor Primož Gliha je zanikal, mi pa smo pridobili sogovornika, ki ga je postavil na laž. In še več od tega. Sogovornika z imenom, priimkom in klubom.

»Ne drži, da bi želeli nekateri nogometaši bojkotirati reprezentanco, saj so se vsi vabljeni igralci v obdobju, ko sem selektor, venomer odzivali na reprezentančne pozive, razen če so bili zaradi poškodb nezmožni sodelovati v reprezentančni akciji. Tudi v povezavi s tokratnim reprezentančnim zborom nisem seznanjen s kakršnokoli željo po odpovedi kateregakoli od igralcev. Medtem ko novinar sicer piše o ’informaciji iz več virov’, ne ponudi nikakršnega dokaza, ki bi potrjeval njegova natolcevanja,« se je Primož Gliha odzval na naša razkritja, med katerimi je bilo tudi zagotovilo, da so nekateri igralci zavrnili vpoklic. 

Dejstvo je, da klasičnega dokaza nismo ponudili. To drži in to priznamo, ampak imeli smo več kot dovolj verodostojnih informacij, da o zapisanem ni niti kančka dvoma. Za tem razkritjem trdno stojimo. Tako trdno, kot bi bilo zalito z betonom, toda ker nas je selektor izzval, bomo uresničili njegovo željo. Z najbolj klasičnim dokazom, ki ga postavlja na laž.Številni igralci, ki upajo, da jih ne bo na naslednjem seznamu Primoža Glihe, v strahu za usodo svojih karier o tem na glas nočejo govoriti. V zasebnih pogovorih so pripravljeni povedati marsikaj, javnemu nastopu se izogibajo, toda vsi vendarle ne.

Nekdo se je odločil prekiniti medijski molk in spregovoriti o vsem ne glede na posledice. Leon Marinič! Obetavnega goriškega vezista ni bilo na prvotnem seznamu Primoža Glihe, poziv je dočakal pred gostovanjem v Bolgariji. In ga zavrnil! »Drži,« je potrdil Leon Marinič. »Z reprezentanco nisem hotel v Bolgarijo. To ni več zame,« je pristavil 20-letni nogometaš, ki razmere v selekciji U-21 kakopak pozna zelo dobro. »Natanko vem, kaj se dogaja. Seveda vem. In marsikaj ali vse, kar ste napisali v vašem članku, vsekakor drži.«

Leon Marinič ima sicer status reprezentanta, ki ga najbolj pogosto ni bilo na prvem seznamu, ampak je vabilo dočakal naknadno. Tudi v zadnjem primeru, vendar na način, ki niti po naključju ne more pozitivno vplivati na ugled izbrane vrste, prav tako kot ne na ugled krovne nogometne organizacije. »Dve uri po prijateljski tekmi, ki smo jo z Gorico igrali proti Triglavu, me ni poklical selektor, temveč ..."

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI ALI V TORKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN

Članki iz rubrike