Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

odbojka stozice Ekipa24.si

Selektor odbojkarjev Gheorghe Cretu se je ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

benjamin šeško Ekipa24.si

Kakšen car! Služi milijone, ampak ostaja ...

nu
nu
1 09.04.2018 16:13:39

Domžale rušijo vse pred sabo, toda Simon Rožman je enajstim zmagam navkljub že OKRONAL NOVEGA PRVAKA. In to ni njegov klub!

Drago Wernig - TAKA
V soboto bo na sporedu derbi Ljubljanske kotline.

Domžalčani so v nedeljo zabeležili že svojo enajsto zaporedno zmago, s katero so zadržali visoko drugo mesto na lestvici Prve lige Telekom Slovenije. Toda pravi preizkus znanja jih šele čaka, in sicer v soboto, ko bodo gostovali v Ljubljani pri v tem letu še neporaženi Olimpiji. Zdi se, da je pred nami pravi spektakel, na katerem bodo gostje zagotovo naredili vse za nadaljevanje svoje sanjske serije.

Toda ob tem je še kako zanimivo, da je Simon Rožman že pred derbijem Ljubljanske kotline očitno že okronal novega prvaka Slovenije. In v tej vlogi ne vidi svojega kluba, ampak kar - Olimpijo! "V prvi vrsti se obeta predvsem pravi evropski spektakel, ki bo magnet za ljubitelje nogometa. Igramo proti vodilni zasedbi lige, ki je najverjetnejši bodoči prvak," je z zanimivimi besedami postregel prvi mož kluba, ki domuje ob Kamniški Bistrici, in nadaljeval: "Ljubljančani v tej sezoni kažejo izredno kakovostne predstave, redko izgubljajo točke in imajo pred nami ter Mariborom visoko prednost. Tekma prihaja ob pravem času, saj se vanjo podajamo v dobri formi. Fantje kažejo odlične predstave, ki so vsebinsko zelo bogate. Kot trenerja me to seveda zelo veseli."

Članki iz rubrike