Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
5 01.04.2018 09:27:46

Luka Zahović EKSPLODIRAL in si DAL DUŠKA: Proslavljanje, o katerem danes govori celotna Slovenija (video)

Grega Wernig
Bil je v veliki strelski krizi, toda Luka Zahović je včeraj poskrbel, da Maribor ni doživel še tretjega zaporednega poraza.

Prvič v spomladanskem delu sezone je Luka Zahović tekmo začel na klopi za rezervne nogometaše. In glede na razplet, bi lahko rekli, da je Darko Milanič s potezo, da je svojega najboljšega strelca iz prejšnje sezone pustil izven začetne enajsterice, zadel v polno. Na prejšnjih tekmah je namreč Zahović bil v slabi formi, grešil je vse mogoče in nemogoče ter bil zagotovo precej frustriran. Sedenje na klopi mu je kot vse kaže dobro delo, kajti ko je v igro vstopil slabe pol ure do konca dvoboja, smo videli povsem drugačnega Zahovića.

zahovic gw
Grega Wernig
Sin športnega direktorja Maribora se je trudil in predvsem naredil to, za kar ga je Milanič poslal na igrišče - zabil je zadetek. Odlično podajo mu je kot na pladnju serviral zelo dobri Martin Milec, Zahović pa je žogo iz neposredne bližine potisnil v mrežo. Za svoj drugi prvenstveni zadetek v letošnji sezoni (prvega je dosegel proti Ankaranu, ob edini zmagi Maribora v letu 2018).

luka zahovic
Grega Wernig
Ob zadetku je Zahoviću vidno odleglo, sledila je eksplozija navdušenja in proslavljanje, o katerem danes govori vsa Slovenija. Zahović je kazal na svoj hrbet, na priimek na dresu, s prstom si je pokril usta, kot da bi želel utišati vse svoje kritike ... Vse skupaj si lahko ogledate v priloženem videoposnetku in seveda na fotografijah.

Članki iz rubrike