Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
10 01.04.2018 08:59:13

Milan Mandarić skorajda ZAJOKAL in razkril nekaj ZANIMIVEGA: Na derbiju sem bil z ljudmi iz JUVENTUSA in ...

Grega Wernig
Po koncu večnega derbija je bil Milan Mandarić kljub temu, da Olimpija ni uspela zmagati, izjemno zadovoljen.

Prvi mož Ljubljančanov Milan Mandarić je po koncu včerajšnjega večnega derbija kar žarel od zadovoljstva. Njegovo moštvo je bilo roko na srce precej boljši tekmec, toda kljub vsemu ni uspelo slaviti prestižne zmage. A Mandarića to ni motilo, navsezadnje je včeraj Olimpiji 'igral' tudi remi, s katerim so ob tekmi več ohranili 10 točk prednosti pred Mariborčani.

"Ta derbi je bil vrhunec slovenskega klubskega nogometa, odkar sem v Ljubljani. Bil je najboljši, kar smo jih videli do zdaj. Čudovito ga je bilo spremljati. Zelo sem zadovoljen z igro, z rezultatom pa bi bil lahko še bolj, a takšen je nogomet. Imeli smo vse, toda nato je Handanović poskrbel za izjemno posredovanje. Osvojili smo točko, ki jo je osvojil tudi Maribor. Vsaka mu čast, a mi gremo naprej po naši poti. Želimo osvojiti prvo mesto," je po tekmi novinarjem zaupal Mandarić.



In z orošenimi očmi nadaljeval: "Takšno navijanje in zadovoljstvo občinstva je nekaj fantastičnega. To je nagrada za vse, kar sem do zdaj naredil pri Olimpiji. Ne denar, odtehta to, ko vidim zadovoljne navijače, kako uživajo v nogometu. To si Ljubljana in Olimpija zaslužita,'' je z rosnimi očmi pripovedoval o zadovoljstvu, ki ga je občutil v častni loži, ko je pogledoval po štadionu in opazoval odziv občinstva. V prihodnje si želi, da bi bilo takšnih prizorov čim več. Tako na domačih kot tudi evropskih tekmah."

Predsednik Olimpije pa je razkril tudi nekaj izjemno zanimivega, povezanega z najboljšim italijanskim klubom v zadnjih letih, Juventusom: "Nismo naključno na vrhu lestvice. Prvo mesto si zaslužimo. Videli ste, kako igra Olimpijo. Igramo hiter nogomet z visokim ritmom. Z menoj so bili predstavniki številnih evropskih klubov, tudi tistih iz Juventusa, Torina … Zelo so pohvalili Olimpijo. Zdaj moramo pokazati nek premik in napredek še v Evropi."

Članki iz rubrike