Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

ivo-boscarol Njena.si

Ivo Boscarol navdušil z edinstvenim poslom

sveca Ekipa24.si

Velika tragedija! Umrl je zelo uspešni slovenski ...

nu
nu
2 30.03.2018 12:00:38

TAVARES IZ MARIBORA V ... MURO!? Ste videli, zakaj so navijači črno-belih sanjali prepovedane sanje?

Drago Wernig - TAKA
Marcos Tavares praznuje 34. rojstni dan.

Vijoličasti nadaljujejo priprave na derbi v Stožicah, danes pa imajo pod Kalvarijo tudi razlog za slavje. Praznuje namreč klubska ikona, Marcos Tavares je danes dopolnil 34 let, ob njegovem rojstnem dnevu so na uradni facebook strani NK Maribor zapisali: "Kapetan Marcos Magno Morales Tavares, danes je tvoj dan! Naših skupnih deset let. Rekordni nepozabni zadetki. Zgodbe za vijol'čno zgodovino. Naj te tvoj prepoznaven smeh, spremlja na vseh vijol'čnih poteh. Parabéns! Vse najboljše!"

Med tednom pa je kapetan aktualnih prvakov poskrbel za vznemirjenje v Murski Soboti. Med navijači Mure. Marcos Tavares se je namreč mudil na večerji v eni od restavracij v prekmurski prestolnici in nekateri najbolj optimistični ali če hočete utopistični navijači črno-belih so pomislili, da bi se po vseh težavah, s katerimi se v zadnjem času ubadajo v Ljudskem vrtu, utegnil preseliti v Fazanerijo.

Ampak obisk sijajnega Brazilca je bil kakopak drugačne narave. Spletna stran vestnik.si razkriva, da se je Marcos Tavares sestal z dolgoletnim prijateljem Jernejem Kuzmičem, sicer prokuristom Keme Puconci. "Že dolgo sva prijatelja, tako da je bil namen večerje prijateljski, sva pa govorila tudi o poslovnih stvareh," je pojasnil Kuzmič.

Marcos Tavares skupaj z DNK Akademijo organizira poletni nogometni tabor za otroke, kjer mlade nogometaše učijo z brazilsko metodo poučevanja, udeleženci pa se srečajo tudi z mariborskim zvezdnikom.

Članki iz rubrike