indira emina ekic Odkrito.si

Ekićeva je na trnih

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Michael Jackson Svet24.si

Znani obrazi, ki ne znajo upravljati z denarjem

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Voranc Boh (1) Njena.si

Umrl priljubljeni Blaž iz Reke ljubezni!

nu
nu
25 20.03.2018 08:40:33

Javnost obsodila dejanje Zahovića, kaj pa VIOLE? Navijaška skupina z JASNIM sporočilom suspendiranemu športnemu direktorju ... (foto)

Grega Wernig
Kaj pa na dogajanje okoli suspendiranega športnega direktorja Zlatka Zahovića pravi navijaška skupina mariborskega prvoligaša?

Javnost je obsodila dejanje Zlatka Zahovića, ki se je na neprimeren način odzval na eno od novinarskih vprašanj po sobotnem porazu v Ljudskem vrtu. V Mariboru so se na to že odzvali in v ponedeljkovih večernih urah športnega direktorja začasno suspendirali, o nadaljnjih ukrepih pa bodo odločali v naslednjih dneh oziroma ko se bodo z njim sestali in pogovorili. Še pred suspenzom se je odzvala tudi Nogometna zveza Slovenije, ki je zaradi neprimernih besed proti Zlatku Zahoviću sprožila disciplinski postopek.

Kaj pa na dogajanje okoli suspendiranega športnega direktorja pravijo najzvestejši podporniki mariborskega prvoligaša? Kakšnega odziva Viol na to temo do zdaj ni bilo slišati, zato pa se je navijaška skupina po novici, da ga je klub suspendiral, oglasila prek svojega uradnega facebook profila. Sporočilo je bilo kratko, a zelo jasno. Fotografija Zlatka Zahovića, v ozadju Ljudski vrt, Viole in napis: "Eden od nas." Viole so ponoči povedale svoje, nogometnemu funkcionarju, ki je Maribor popeljal do izjemnih uspehov, stojijo ob strani ...

viole zahovic

Članki iz rubrike