aki 1 Odkrito.si

Pevec skupine Parni valjak v smrtni nevarnosti?

denise dame Svet24.si

VIDEO: Okajena na oder

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

princ william in kate Njena.si

Tako se je Kate poklonila princesi Diani

Jan Plestenjak Njena.si

Jan Plestenjak: Hvala vam!

nu
nu
25 20.03.2018 08:40:33

Javnost obsodila dejanje Zahovića, kaj pa VIOLE? Navijaška skupina z JASNIM sporočilom suspendiranemu športnemu direktorju ... (foto)

Grega Wernig
Kaj pa na dogajanje okoli suspendiranega športnega direktorja Zlatka Zahovića pravi navijaška skupina mariborskega prvoligaša?

Javnost je obsodila dejanje Zlatka Zahovića, ki se je na neprimeren način odzval na eno od novinarskih vprašanj po sobotnem porazu v Ljudskem vrtu. V Mariboru so se na to že odzvali in v ponedeljkovih večernih urah športnega direktorja začasno suspendirali, o nadaljnjih ukrepih pa bodo odločali v naslednjih dneh oziroma ko se bodo z njim sestali in pogovorili. Še pred suspenzom se je odzvala tudi Nogometna zveza Slovenije, ki je zaradi neprimernih besed proti Zlatku Zahoviću sprožila disciplinski postopek.

Kaj pa na dogajanje okoli suspendiranega športnega direktorja pravijo najzvestejši podporniki mariborskega prvoligaša? Kakšnega odziva Viol na to temo do zdaj ni bilo slišati, zato pa se je navijaška skupina po novici, da ga je klub suspendiral, oglasila prek svojega uradnega facebook profila. Sporočilo je bilo kratko, a zelo jasno. Fotografija Zlatka Zahovića, v ozadju Ljudski vrt, Viole in napis: "Eden od nas." Viole so ponoči povedale svoje, nogometnemu funkcionarju, ki je Maribor popeljal do izjemnih uspehov, stojijo ob strani ...

viole zahovic

Članki iz rubrike