Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.03.2018 12:23:28

Dinamo mrzlično išče trenerja: Med kandidati nekdanja strokovnjaka Maribora in Celja!

M24 / Grega Wernig
Kdo bo zasedel izpraznjeni trenerski stolček Dinama?

Za Dinamom iz Zagreba ni ravno blesteč uvod v spomladanski del hrvaškega prvenstva. Na petih tekmah je vknjižil kar tri poraze, na zadnjih dveh tekmah pa prejel kar osem zadetkov. Zadnji poraz proti Lokomotivi je odnesel trenerja Maria Cvitanovića, ki je sam podal odstop, vodstvo kluba pa že išče njegovega naslednika.

Dinamo nima časa na pretek, hitro mora najti strokovnjaka, ki bo prebudil zaspano ekipo in ji pomagal do boljših rezultatov. Prednost Dinama je v zadnjih tednih v domačem prvenstvu skopnela na šest točk, Zagrebčani pa so v igri tudi v hrvaškem pokalu.

Kdo bo zasedel vroči trenerski stolček, je eno najbolj pogostih vprašanj, v javnosti pa se omenjata tudi dva stara znanca s slovenskih zelenic. Gre za Igorja Jovićevića in Anteja Čačića. Prvi je bil nekaj časa trener Celja, drugi pa nekdanji trener Maribora, ki pa že ima izkušnje na trenerski klopi Dinama, brez službe je ostal lani, ko mu je hrvaška reprezentanca po skromnih predstavah pokazala vrata.

Jovićević in Čačić pa nista edina resna kandidata, med drugim se zelo resno omenja tudi Nikolo Jurčevića, ki je bil nazadnje pomočnik zdaj še nekdanjega trenerja na klopi West Hama Slavena Bilića.

Članki iz rubrike