zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

(jb)
(jb)
2 04.03.2018 07:45:23

Igor Bišćan poslal KRISTALNO JASNO sporočilo svojemu varovancu, ki je prišel, da bi bil VELIKA OKREPITEV, zdaj pa je njegov status ...

www.alesfevzer.com
Vsi pri Olimpiji ne morejo biti zadovoljni s svojim statusom.

Uvodno tekmo tega leta je pri Olimpiji v konici napada začel Abass Issah, v nadaljevanju pa je priložnost dobil tudi Leon Benko. Dragan Mrđa je bil tik pred menjavo, a si je Igor Bišćan po Issahovem golu premislil in ga pustil na klopi. Pa Andres Vombergar? No, v Argentini rojenega napadalca s slovenskim potnim listom sploh ni bilo v kadru, moral je na tribuno. In zdi se, da njegove možnosti, da bi se kaj kmalu vrnil v ekipo, niso ravno najboljše. "Dejstvo je, da so v tem trenutku v prednosti nekateri drugi," je vedro ledeno hladne vode Vombergarju na glavo zlil Igor Bišćan in pojasnil, zakaj je tako: "Andres se je znašel v težavah, vsaj kar zadeva njegov status v ekipi. Je že tako, da so v pripravljalnem obdobju nekateri drugi napadalci pokazali več. Prav tako se mi zdi, da trenutno ni v formi. To je moja ocena. Ponavljam, v tem trenutku so v prednosti drugi."

Zdi se, da je 23-letni Vombergar, ki je doslej za zeleno-bele odigral deset tekem in zabil zgolj dva gola, dejansko zadnji v vrsti med napadalci, prednost pred njim ima celo zimski prišlek Dragan Mrđa, čeprav izkušeni Srb sploh še ni povsem nared za igro. "Težko je oceniti, za koliko je Mrđa pripravljen. Trudimo se, da bi ga 'dvignili'. Pri tem nas ovira vreme, saj je Mrđa nogometaš, ki se ne počuti dobro na umetni travi. Razumem ga, tudi jaz sem bil takšen. Zato bomo morali biti previdni. Ne zgolj zaradi njega, temveč zaradi celotne ekipe – ne smemo si privoščiti poškodb. Skratka, ne vem in niti nočem ugibati, za koliko minut je pripravljen," je o nekoč najboljšem strelcu srbskega prvenstva povedal Bišćan.

andres vombergar
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike