Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
11 21.02.2018 15:52:08

Olimpija še ni rekla zadnje besede v primeru ALEXANDRU CRETU: Zmaji razkrili NASLEDNJI KORAK glede odmevnega prestopa Romuna v Maribor

alesfevzer.com
Mati vseh afer bo očitno dvigovala še ogromno prahu.

Prah se je že polegel, toda grenkoba je še vedno prisotna. Pri Olimpiji se še niso povsem sprijaznili s tem, na kakšen način jih je zapustil Alexandru Cretu. Vezist je odšel v Maribor, in sicer za 100.000 evrov, toda zmaji poudarjajo, da so bili grdo prevarani. Pravijo, da je Maribor izkoristil odkupno klavzulo, ki sploh ne bi smela biti veljavna, saj je dokument podpisal poslovni direktor kluba Dejan Stamenković, ki - tako pri Olimpiji - ni avtoriziran za podpisovanje kakršnihkoli listin.


Nogometna zveza Slovenije je pretekli teden ne glede na vse Cretuja registrirala za klub iz Ljudskega vrta, a vseeno je kristalno jasno, da mati vseh afer še ni zaključena. V Stožicah vztrajajo pri svojem stališču, zdaj so razkrili svoj naslednji korak v tako imenovanem boju za pravico in resnico.

Stališče Olimpije je predstavil tiskovni predstavnik kluba Tilen Trotovšek, ki je pojasnil: "Olimpija bo izkoristila, kar lahko izkoristi. To pomeni, da bomo v zakonskem roku osmih dni podali uradno pritožbo na odločitev registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije." Ob tem se seveda poraja ključno vprašanje: si Olimpija dejansko želi, da bi se Romun vrnil nazaj v Stožice?! "Kar sem povedal, je tudi vse, kar bom povedal na to temo," je še pristavil Trotovšek.

Članki iz rubrike