miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

nu
nu
11 21.02.2018 15:52:08

Olimpija še ni rekla zadnje besede v primeru ALEXANDRU CRETU: Zmaji razkrili NASLEDNJI KORAK glede odmevnega prestopa Romuna v Maribor

alesfevzer.com
Mati vseh afer bo očitno dvigovala še ogromno prahu.

Prah se je že polegel, toda grenkoba je še vedno prisotna. Pri Olimpiji se še niso povsem sprijaznili s tem, na kakšen način jih je zapustil Alexandru Cretu. Vezist je odšel v Maribor, in sicer za 100.000 evrov, toda zmaji poudarjajo, da so bili grdo prevarani. Pravijo, da je Maribor izkoristil odkupno klavzulo, ki sploh ne bi smela biti veljavna, saj je dokument podpisal poslovni direktor kluba Dejan Stamenković, ki - tako pri Olimpiji - ni avtoriziran za podpisovanje kakršnihkoli listin.

Nogometna zveza Slovenije je pretekli teden ne glede na vse Cretuja registrirala za klub iz Ljudskega vrta, a vseeno je kristalno jasno, da mati vseh afer še ni zaključena. V Stožicah vztrajajo pri svojem stališču, zdaj so razkrili svoj naslednji korak v tako imenovanem boju za pravico in resnico.

Stališče Olimpije je predstavil tiskovni predstavnik kluba Tilen Trotovšek, ki je pojasnil: "Olimpija bo izkoristila, kar lahko izkoristi. To pomeni, da bomo v zakonskem roku osmih dni podali uradno pritožbo na odločitev registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije." Ob tem se seveda poraja ključno vprašanje: si Olimpija dejansko želi, da bi se Romun vrnil nazaj v Stožice?! "Kar sem povedal, je tudi vse, kar bom povedal na to temo," je še pristavil Trotovšek.

Članki iz rubrike