Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2018 08:20:44
Deli članek:

Zlatko ZAHOVIĆ odgovarja na OSTRE KRITIKE iz BiH: Povem vam, zakaj Mešanović ni šel v reprezentanco in koliko PONUDB smo dobili zanj!

Drago Wernig

Čeprav je bila četrtkova novinarska konferenca v veliki meri namenjena predstavitvi Jana Mlakara, je Zlatko Zahović spregovoril tudi o nekaterih drugih temah.

O Jasminu Mešanoviću in njegovem morebitnem odhodu iz Ljudskega vrta ter predvsem o tem, ali Maribor svojemu napadalcu res ne dovoli, da bi odšel na turnejo po Ameriki z reprezentanco BiH. "

Za Jasmina nismo dobili nobene ponudbe. Kar zadeva reprezentanco, so stvari zelo jasne. Po klicu bosanskega selektorja Roberta Prosinečkega sem Jasminu dovolil odhod. Svoje besede nikoli ne snem, razen če gre za izredne okoliščine. Tudi tokrat je nisem. Jasmin se je sam odločil, da bo – ker ve, da je konkurenca zelo velika –, ostal z nami in si poskušal izboriti mesto v začetni enajsterici. Odločitev je izključno igralčeva. Maribor nima nikakršnih težav s tem, da bi odšel v reprezentanco, in če Jasmin želi, lahko gre. To pa seveda ne pomeni, da nam ne ustreza, da bo ostal. Jasno, da nam, a odločil se je sam. To, da bosanski prijatelji odgovornost prenašajo na nas, ni ravno odgovorno. Klub ni snedel svoje besede," je pojasnil Zahović.