Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2018 19:10:23
Deli članek:

Pravi gospod: LIONEL MESSI je še enkrat več dokazal, KAKO VELIK ČLOVEK JE!

Reuters
Lionel Messi

Nocoj Barcelono čaka povratna tekma četrtfinala španskega pokala, v kateri bo lovila zaostanek za mestnim tekmecem Espanyolom.

Še pred njo pa je prvi zvezdnik katalonskega velikana Lionel Messi pokazal, za kako velikega človeka gre. Njegova poteza pa je naletela na odobravanje po vsem svetu.

V Barceloni se je pozimi zgodilo kar nekaj prestopov, tako so se od kluba poslovili Javier Mashcerano, ki je za 5,5 milijona evrov prestopil v kitajski Hebei, Arda Turan je posojen Istanbul Basaksehirju, Rafinha pa Interju.

Od vseh treh se je argentinski virtuoz z nogometno žogo poslovil na veličasten način. Z objavo na svojem instagram profilu, v katero je priložil fotografije, na katerih je v družbi vsakega izmed njih, prav tako pa so ganile njegove besede, s katerimi je dozdajšnje soigralce pospremil na novo pot. "Arda, veliko sreče na novi poti v domači državi. Prepričan sem, da boš odličen. Rafinha, v Italiji ti želim veliko uspeha, zelo podrobno te bomo spremljali. In ti, Masche, po toliko tekmah in skupnih trenutkih, besede sploh niso potrebne. Dobro veš, da te bom pogrešal, zelo nenavadno bo priti v slačilnico in ti ne boš sedel poleg mene. Toda kmalu se vidiva v reprezentanci. Velik objem za vse tri, želim vam vse najboljše."

instagram