volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 09.01.2018 14:01:09

Simon Rožman SPREGOVORIL o svoji prihodnosti: Da, BIL SEM na Reki! Povem vam, kaj se je DOGAJALO in kaj smo se POGOVARJALI

Drago Wernig - TAKA
Se bo Simon Rožman res preselil k Rijeki?

Pred dnevi je še kako odmevalo, da bi Domžale lahko ostale brez trenerja, saj naj bi Simon Rožman dobil mamljivo ponudbo za selitev na Hrvaško. Tja ga je bojda vabila Rijeka, zdaj je o tem iskreno in brez dlake na jeziku spregovoril tudi eden najbolj nadarjenih slovenskih strokovnjakov. 


"Ni skrivnost, da sem si ogledal njihovo zadnjo prvenstveno tekmo in da smo se po tekmi z njihovimi predstavniki zadržali in izmenjali veliko mnenj o prihajajočih izzivih, vizijah obeh klubov …" je priznal nekdanji trener Celja in v pogovoru za domžalsko spletno stran nadaljeval: "Skratka, gre za krasne in odprte ljudi, kot pri nas v Domžalah. Pomembno se mi zdi po svetu hoditi z odprtimi očmi, saj smo mlad kolektiv in potrebno se je učiti na vseh področjih. Trenerji tako vseskozi iščemo poti, kako v čim krajšem času priti do želene igre in se pogovarjamo predvsem o delu na igrišču. Matjažu Keku sem iskreno hvaležen za vsak nasvet, ki je plod njegovih bogatih izkušenj in nespornega trenerskega znanja."

Toda kaj to vse sploh pomeni? Bo ostal pri klubu, ki domuje ob Kamniški Bistrici? "Znotraj rumene družine imamo vedno odprt dialog o vseh stvareh. Tako pač delujemo. Tu se dobro počutim in če bi se kaj zgodilo, bi to že javno povedali in danes seveda ne bi prišel v službo v Domžale. S sodelavci smo imeli sestanek, na katerem smo definirali plan dela za prihodnje pripravljalno obdobje," je zaključil šele 34-letni strokovnjak.

Članki iz rubrike