državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 25.12.2017 10:48:07

KAJ PA TOLE!? V boju za naslov SLOVENSKEGA PRVAKA bo morda sodeloval še en igralec iz ZRINJSKEGA

Grega Wernig
Na sončno stran Alp mogoče še en igralec aktualnih prvakov Bosne in Hercegovine.

Jasmin Mešanović je v prvem delu sezone nase opozoril v dresu Maribora, Tomislav Tomić je bil odličen v opravi Olimpije, pred kratkim je zvestobo vijoličastim obljubil vratar Kenan Pirić, ki se bo treningom Darka Milaniča sicer pridružil šele poleti, še vedno pa je mogoče, da bo to že januarja storil Marijan Ćavar, čeprav se prestop v zadnjem času kar precej zapleta, saj obetavni 19-letni vezist in njegov zastopnik nista ravno navdušena nad pogoji, ki so mu jih ponudili slovenski prvaki.

Kaj imajo skupnega našteti igralci? Vsi so na sončno stran Alp prišli kot člani Zrinjskega, v primeru Čavarja vendarle moramo ostati pri pogojniku. A zdi se, da prometa na relaciji Mostar – Slovenija še ni konec.

Spletna stran sportsport.ba namreč poroča, da bi utegnil trener Zrinjskega Blaž Slišković ostati še brez pomembnega člena obrambne vrste. Po teh informacijah je Matija Katanec tarča Olimpije, ki bo morda morala poiskati nadomestilo za Kenana Bajrića, ki ima na mizi zelo mamljivo ponudbo Slovana iz Bratislave. Slovaki menda Ljubljančanom ponujajo 700 tisoč evrov odškodnine, Milan Mandarić zahteva milijon.

Matija Katanec, ki smo ga na slovenske prizorišču spoznali v dresu Gorice, ima s prvaki BiH sklenjeno pogodbo do konca sezone, kar pomeni, da bi morali zmaji zanj odšteti finančno nadomestilo.

Članki iz rubrike