sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
3 25.12.2017 08:41:49

JASMIN HANDANOVIĆ o svoji prihodnosti: Če bom branil tudi v naslednji sezoni? Nisem več ROSNO MLAD, tako da ...

Drago Wernig - TAKA
Izkušeni čuvaj mreže je bil v prvem delu sezone nadvse pomembni člen vijoličaste zasedbe, tako bo tudi v spomladanskem nadaljevanju, kaj pa potem?

Mariborski nogometaši so na zasluženem zimskem oddihu, Darko Milanič in njegovi varovanci so se razkropili po številnih koncih sveta, a nekateri so ostali tudi v domačem okolju. Med njimi je tudi Jasmin Handanović. "Posvečam se družini, opravim kakšen obisk, urejam osebne zadeve. Vmes sem moral obiskati zobozdravnika in to je zaenkrat moj decembrski program, s kar natrpanim urnikom," pravi izkušeni čuvaj mreže, ki se seveda z veseljem spominja številnih trenutkov v iztekajočem letu. Katerega bi izpostavil? "Rekel bi, da ni dileme. Izpostavil bi tekmo v Ljudskem vrtu proti Hapoelu. Odprla nam je vrata v nogometni raj in od tam smo nadgrajevali zadeve ter pozneje samo še stopnjevali formo."

Prispevek Jasmina Handanovića k odličnim rezultatom je zelo velik, a tega noče obešati na veliki zvon, temveč poudarja pomen ekipe. "Ko smo vsi eno, skupaj s strokovnim štabom, pisarno, navijači, celotnim mestom, je to skupni uspeh. Ekipa se je dobro ujela, zato ne bi govoril o sebi, ampak o pomenu timskega dela. Izpolnili smo vse cilje, moje osebne in klubske. Tudi pričakovanja navijačev in vseh okoli kluba, tako da je za nami nadvse uspešno leto. Dodal pa bi le še to, da se tukaj ne smemo ustaviti."

Igralska zasedba aktualnih prvakov je doživela nekaj sprememb. Nov član je tudi vratar Kenan Pirić, ki se bo ekipi sicer pridružil šele poleti. "Skušal sem med premorom povsem odklopiti nogomet, a seveda spremljam dogodke, ki so povezani z nami. Spomladi nas čaka zahtevna naloga in okrepitve bodo dobrodošle. Ni dvoma, da bomo imeli odlično ekipo. V nadaljevanju sezone in ob začetku naslednje. Upam, da bom še vedno del vijol'čne zgodbe. Vse bo odvisno od osebnega počutja, motivacije, zdravja. Uspeha, ki ga ustvarjamo skupaj. Nisem pa več resno mlad in tudi na tem področju je prav, da se zaostri konkurenca," je povedal Jasmin Handanović, ki bo januarja dopolnil 40 let.

Članki iz rubrike