Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 08:10:48
Deli članek:

Darko Milanič se je priklonil novemu STRELSKEMU KRAJU slovenskega prvenstva: Marcos Tavares si je to zaslužil, on je res ...

Drago Wernig - TAKA

Marcos Tavares je kralj slovenskih strelcev.

Štefan Škaper ni več kralj strelcev slovenskega nogometa! Po dolgih letih ga je s prestola izrinil Marcos Tavares, ki že desetletje navdušuje in hkrati rešuje Maribor. Tako je bilo tudi tokrat; ko so se vijoličasti mučili, da bi Gorici le zadali usodni udarec, je na sceno stopil Brazilec s slovenskim potnim listom in zabil gol za novo pomembno zmago svojega kluba. A tudi gol, ki ga nikdar ne bo pozabil. Zdaj je namreč sam na vrhu večne lestvice strelcev PLTS, Škaper mu že gleda v hrbet.

Svojemu kapetanu se je po tekmi v Ljudskem vrtu z izbranimi besedami za uradno spletno stran PLTS priklonil tudi trener Darko Milanič: "Marcos si je to zaslužil. On je res 'klasa'. Neverjetno, kakšno serijo golov je dosegel. Vendar je primarnega pomena, da smo to tekmo zmagali. Želeli smo si tri točke in jih tudi dobili." Tavares je v slovenski ligi sicer zabil že 131. zadetek, ki si ga lahko ogledate s klikom TUKAJ.

alesfevzer.com